Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wlolas

Obaku by Ingersoll - w dobrej cenie, ale czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To mój pierwszy post, jednak często zaglądam na forum, m.in. dzięki niemu jestem szczęśliwym posiadaczem black monstera ;) . Chciałbym, żeby ktoś doradził mi przy zakupie zegarka dla dziewczyny. Często kupuję rzeczy na amazon.co.uk i znalazłem tam następującą promocję:

http://www.amazon.co.uk/Obaku-Ingersoll-ladies-silver-leather/dp/B002YWZPYI/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I14ASY9IOS042B&colid=2TGHQYQ607Y73

Na forum znalazłem tylko jeden post dotyczący obaku, odradzający zakup zegarka tej firmy, ale chyba nie w tej cenie. Generalnie mało informacji na temat tej firmy w ogóle. Podoba mi się stylistyka tego zegarka i nie ukrywam cena jest kusząca w porównaniu np. z ceną w jednym z polskich sklepów internetowych: http://www.mastersintime.com/pl/obaku-v127-ladies-v127lcirb.htm

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum znalazłem tylko jeden post dotyczący obaku, odradzający zakup zegarka tej firmy, ale chyba nie w tej cenie.

No bo tamta cena (prawie 5 stów) była przegięciem. W tej cenie (poniżej 150zł) zakup wydaje się dużo rozsądniejszy. Jak się podoba to można brać, ale cudów nie oczekiwać. Ot zegarek w stylu modowym na kilka lat. Koperta stalowa, szkło mineralne, w środku prosty mechanizm Miyoty, jak przetrwa 10 lat, można się uważać za szczęściarza ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Nie spodziewam się po tym zegarku cudów, chodzi mi o to, czy w zbliżonej cenie dostałbym równie "stylowy" lecz lepszy jakościowo zegarek? Wydaje mi się, że nie ma w tym pułapie cenowym pola do popisu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.