Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Na etykietce jest przywołana norma GOST z 1984 więc sam zegar musi być późniejszy, na mechanizmie jest jakiś stempel -78 i wytłoczenie 91 więc chyba coś koło 1991 roku. W Twojej super szykowna podstawa :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
zdobycze z bazarku ciąg dalszy:

sława - niestety brak dyngsa do szybkiego przestawiania daty:

post-8924-0-00250800-1330699747.jpg

Czy zgubiłeś ten dyngs? Wydaje mi się, że na zdjęciu jest. Jak coś to zrób jakąś fotkę tego otworu. Może coś znajdę.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Aaaa. Też mam Sławę z takim rozwiązaniem. Niestety nie mam takiego przycisku.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aaaa. Też mam Sławę z takim rozwiązaniem. Niestety nie mam takiego przycisku.

Pozdro

Mały problem - manipulując koronką w przód zmienia się data i dzień tygodnia, manipulując w tył zmienia się tylko dzień tygodnia. Po ok. 3 minutach zabawy udało się uzyskać odpowiednie ustawienia. A z tą dziurką - na razie ją zostawię, a później oddam zegarek do mojego speca od przypadków beznadziejnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Wg mnie nie jest z nim aż tak źle. Co do ustawiania daty to fajny pomysł. Poza tym czy nie można byłoby wziąźć jakiejś igiełki i z nią pokombinować?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

pstrykany na szybko ale nie mogłem się nie pochwalić :D admirał gigant :) zdobyty dzisiaj za 15 zł :)

post-7532-0-81484200-1330699916.jpg

pozniej opstrykam go w normlanych warunkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

WOW :shock: To chyba nalpiękniejhszy rusek, jakiego widziałem. Tylko pozazdrościc :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sose gdzie Ty go wypatrzyłeś? Ja pod halą spędziłem 2h i nakupiłem to co chciałem, ale tego nie widziałem bo jak bym widział ... :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

tylko ze wielki średnica między uszami 20 mm , srednica z koronka : 42mm

wysokośc 50 mm a grubość : 11 mm :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose
Sose gdzie Ty go wypatrzyłeś? Ja pod halą spędziłem 2h i nakupiłem to co chciałem, ale tego nie widziałem bo jak bym widział ... :-)

hehe a o której byłes ?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem od 10. Co jeszcze kupiłeś? Ja kupiłem Rakete która za mną trochę chodziła. Ale musze ją odnowić żeby pokazać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

no ja byłem pozniej , kupiłem jeszcze rakiete dla niewidomych która właśnie pucuje , jutro ja pokażę i damska slave całkiem fajna ale ogólnie było krucho dzisiaj , mały wybór, a co Ty kupiłes ?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sose - sikor super - pachnie odpustowym jarmarkiem na kilometr ale i tak super. Spostrzegłem pewną niekonsekwencję na kopercie napis KAPITAN a na cyferblacie ADMIRAŁ :shock: . Tak czy inaczej pod koniec listopada będę cały tydzień w Krakowie więc będę musiał namierzyć gdzie wyrywasz takie "cuda" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose
Sose - sikor super - pachnie odpustowym jarmarkiem na kilometr ale i tak super. Spostrzegłem pewną niekonsekwencję na kopercie napis KAPITAN a na cyferblacie ADMIRAŁ :shock: . :twisted:

własnie najpiekniejsze w nim jest to że jest taki sowiecki i swiecacy :D nawet nie musieli go podpisywac :) co do tej koperty to tez mnie to zastanawia ale nie wyglada zeby było poskładane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jedno i tak jest zaje..., taki zegarek kupujesz natychmiast, odruchowo albo wcale. A jak kupisz to się cieszysz i o to chodzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sose ja równiez mam taka rakiete tylko z tą różnicą ze twoja wyglada nieco lepiej, niegdys noszona słuzyła mi przez jakis czas i do dzisiaj niemam z tym zegarkiem zadnych problemów, moim zdaniem to bardzo dobry zegareczek a pozatym ma lekko chodzacy naciag,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

ja wogole lubie te mechanizmy w rakietach, dokładne i niezawodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Sose- jadę do Krakowa! Fajna ta rakieta, ale ten chiński werk tego "ruska" jakoś za dobrze nie wygląda...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

własnie wiem , niestety jest to chyba chinczyk , chociaz ponoć mechanizm jest przyciety z atlantica i częsci pasuja w obie strony wiec nie jest tak zle , a jak mu się przyjrzałem to wykonanie jest naprwade ok :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Wątpie, czy bedzie pasował, ale musze to sprawdzić :lol: To jedna z niewielu rzeczy, jakie chinole zrobiły w miarę dobrze. Poza tym częśc atlantików była produkowana w taiwanie. Pod tarczą czasem widnieje napis "coś Taiwan". Taka ciakawostka przyrodnicza.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi