Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ClassicWatch

Zegarki marki DOXA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, w intensywnym i bezskutecznym jak dotąd przeszukiwaniu internetu trafiłam wreszcie tu :) chciałabym uzyskać(jeśli to mozliwe) wszelkie informacje dotyczące takiego oto malutkiego zegareczka DOXA , za każdą informację będę wdzieczna , Pozdrawiam post-48882-0-82917400-1334579772_thumb.jpgpost-48882-0-56605300-1334579762_thumb.jpg :)

Witaj

Prośba ta została przesłana do odpowiednich osób, jak tylko dostaniemy odpowiedź, napiszemy wszelkie informacje :)

Pozdrawiam Serdecznie

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o swoim zegarku z poprzedniej strony, którego tu do tematu wrzuciła

;) gapa ze mnie haha

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) gapa ze mnie haha

a byłam przekonana, że: "ciekawy" dotyczy mojego zegareczka hah , zdarza się ;)pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Prośba ta została przesłana do odpowiednich osób, jak tylko dostaniemy odpowiedź, napiszemy wszelkie informacje :)

Pozdrawiam Serdecznie

Adrian

Dziękuję, czekam zatem cierpliwie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj , z przykrością piszę to, lecz nie przyszła pozytywna odpowiedź do nas ad tego zegarka, nikt nie zna tego modelu zegarka.

Pozdrawiam Serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum.

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Doxy Grafic Automatic z końca lat 50-tych lub początku 60-tych.

Wersja męska, koperta i dekiel z pełnego złota, datownik w lewym górnym rogu, co ciekawe wygląda na nieużywany przez 50 lat - stan idealny, oryginalne pudełko, instrukcja i pasek.

Chciałbym się więcej dowiedzieć o tym zegarku, jego historii, ilości wyprodukowanych sztuk i tak dalej.

Wiem, że ten model jest produkowany od 1957, że kilka lat później wyszedł damski, że są wersje z datownikiem i bez, złote, pozłacane, stalowe, w różnych rozmiarach, ale zero konkretów, co, kiedy, ile sztuk w danej serii. Wójek Google mnie zawiódł. Może ktoś wie gdzie znajdę takie informacje, albo kto może pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.