Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PiotrLub

Seiko 5

Rekomendowane odpowiedzi

Pewny nie jestem, zbyt wiele "piątek" wyszło, ale to mi na składaczka wygląda. Te wskazówki są chyba z innej parafii. W każdym bądź razie wg mnie totalnie nie pasują.

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Ja bym tak od razu nie przesądzał. To jest stara piątka (1993 rok - przynajmniej tak mi wygląda po numerkach) i taki typ wskazówek był bardzo popularny w zegarkach Seiko z tamtego okresu. Mam bardzo podobne w swoim chrono z 1992-go, a w piątkach też takie bywały. Ale głowy nie nadstawię za oryginalność tego egzemplarza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie werka byłoby potrzebne, jak wygląda werk 7009 to większość widziała, na forum chyba też są fotki sam kilka wrzuciłem. Jedno co jestem pewien, to to że takie totalne podróbki seiko 5, są ręcznie nakręcane i mają pojedynczy datownik - jest ich trochę na allegro. Ta wygląda OK, tylko zdjęcie werka by się przydało. Swoją drogą 120zł to sporo jak za takie stare seiko o średnio ciekawym wyglądzie... idzie kupić znacznie ładniejsze za niewiele więcej

Nie ma rzeczy których nie da się naprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.