Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Logan

Daymon Trade czy to dobry sprzedawca

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Logan

Witam zakupiłem właśnie na aukcji allegro zegarek casio g-shock g 9000 mudman u allegrowicza Daymon Trade i nie wiem czy dobrze zrobiłem, przeglądając forum natknąłem się na niejednoznaczne opinie. Zegarki od niego to chyba na 100 % oryginały, ale jaki to sprzedawca czy się opłaciło. Poniżej podaję odnośnik:

http://allegro.pl/zegarek-casio-g-9000-na-prezent-g-shock-i2313526060.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Nie bardzo rozumiem pytanie. Kupiłeś.. to już po herbacie. Z tego co pamiętam to już ktoś na forum mówił że kupil od tego sprzedawcy i zadowolenie było. A czy się opłaciło? Jak dostaniesz zegarek to się opłaciło bo zrobiłeś zakup i dostałes to co zamawiałes. A jeśli chodzi Ci o cenę, to zobacz sobie po necie ile w sklepach Mudman kosztuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawca jest pewny :-)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Gwarancja jest na 2 lata oczywiście realizowana przez sprzedawcę, tylko mam takie pytanie jak się skończy i coś mi w nim padnie to czy naprawią mi go w każdym serwisie casio na terenie kraju ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

A czemu mieliby nie naprawiać? Casio, to Casio, nie ważne gdzie kupiłeś. Pogwarancyjną naprawę to Ci każdy serwis zrobi, bo weżmie za to pieniądze. A jesli ten model jest dostępny w Polsce (a jest) to przecież muszą go serwisować (albo przynajmniej przyjąć żeby wysłać do kogoś kto to robi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Na początku jak zobaczyłem zegarek w pudełku wszystko było ok, jak zabrałem się do przymierzania na łapkę okazało się, ze jest strasznie lekki, a na ręce go się w ogóle nie czuje w pierwszej chwili było to podejrzane, ale sprawdziłem po sklepach internetowych i jego waga to 56 gram więc chyba ok. Moim zdaniem jak on ci taki lekki i delikatny to jak wytrzymał testy naprawdę hardcorowe by otrzymać aprobatę nasa oto jest pytanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.