mdp1984 23 #1 Napisano 11 Maja 2012 Witam czy spotkał się ktoś kiedyś z tą marką ? Proszę o podanie jakiś informacji o firmie jak i samym zegarku. Wymiar zegarka: długośc z uszami 40mm ,serokość bez koronki 22mm 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
victor86 0 #2 Napisano 12 Maja 2012 Nie wiem co to jest ale mechanizm ma ciekawy. Mam nadzieję, że ktoś coś powie na ten temat. 0 Pod Napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdp1984 23 #3 Napisano 13 Maja 2012 Postaram się w najbliższym czasie dodać więcej foto mechanizmu w lepszej jakości 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdp1984 23 #4 Napisano 17 Maja 2012 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
victor86 0 #5 Napisano 17 Maja 2012 Czy pod kołem balansowym widać jakieś oznaczenie werku?? 0 Pod Napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #6 Napisano 17 Maja 2012 Ciekawy nabytek, zwłaszcza za 30 złotych. Wygląda, ze ma jakiś pierwotny antishock....Podaje mikrolisek że to marka firmy Buser Freres z Niederdorf w Szwajcarii, zarejestrowana 8.03.1937 roku. I tyle. Na WUS - w 15 poście skan z informacją o firmie.http://forums.watchu...tml#post2135908 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
victor86 0 #7 Napisano 18 Maja 2012 Antishock pierwotny ale podobne rozwiązania stosowali inni bardziej rozpoznawalni producenci. 0 Pod Napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach