Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kiniula2012

Ed Hardy problem

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry!

Jeśli nie trafiłam z wątkiem w odpowiednie miejsce, z góry przepraszam - to mój pierwszy post. Od razu również kieruję się do Was - użytkowników pomoc.

Zakupiłam kilka dni temu zegarek Ed Hardy, na jednym z dość znanych serwisów ale mam poważne wątpliwości co do jego oryginalności.

Jest to pierwszy produkt tej marki w moim posiadaniu, co sprawia, że moja ocena może nie być wiarygodna.

Pisałam do serwisu w którym zegarek kupiłam, pisałam do producenta, niestety cisza.

Czy ktoś z Was zna się na tym na tyle, by stwierdzić na podstawie zdjęć zrobionych przeze mnie - czy zegarek jest oryginalny, czy też nie?

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc, bo jesteście moją "ostatnią deską ratunku"...

Z ostatniej chwili: Serwis zaproponował zwrot, nie podając jednak mozliwości weryfikacji oryginalności zegarka....

post-50242-0-85007400-1338901813_thumb.jpg

post-50242-0-66439000-1338901829_thumb.jpg

post-50242-0-10740000-1338901836_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie ma co mówić o oryginalności bądź jej braku

to jakaś kolejna wirtualna marka , bez tradycji , historii etc

słowem - fashion i nic więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie ma co mówić o oryginalności bądź jej braku

to jakaś kolejna wirtualna marka , bez tradycji , historii etc

słowem - fashion i nic więcej

Amerykańska marka, ale problem polega na tym że dostępna za kilkaset złotych w "prywatnych" serwisach skupiających

rzekomo oryginalne produkty.

Jeśli nie zweryfikuję autentyczności zegarka, nie będę mogła podjąć kolejnych kroków, a proceder jest na skalę krajową...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to żadna marka zegarkowa !

taki sam "poziom" jak Armani np

szkoda pieniędzy

Pieniądze już wydane.. Jak wyjaśnię tę sprawę - kupię sobie przepiękną damską omegę. ;)

A na razie, muszę się dowiedzieć co z moim nietrafionym zakupem, podróbka, czy autentyk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takim kolorem tarczy nie znalazłem, ale to może oznaczać, że tak nowy, że jeszcze nie ma, albo tak stary, ze już nie ma...

Ciężko określić czy podróbka czy nie, bo tego typu zegarki są masowo składane w Chinach. Najczęściej w tych samych miejscach i z tych samych komponentów. To ma być zegarek na sezon - minie moda- wyrzucasz. Jeśli nie jesteś pewna, czy to oryginał a jest mozliwość zwrotu - zwróć. My tu się słabo znamy na zegarkach firm od mody i ciuchów. To już nie te czasy, kiedy Tag Heuer (a właściwie jeszcze wtedy Heuer) robił zegarki dla Abercrombie &Fitch.

Jeśli zdecydujesz się na zakup prawdziwego zegarka - jak wspomniana przez Ciebie Omega - na pewno pomożemy w wyborze.

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takim kolorem tarczy nie znalazłem, ale to może oznaczać, że tak nowy, że jeszcze nie ma, albo tak stary, ze już nie ma...

Ciężko określić czy podróbka czy nie, bo tego typu zegarki są masowo składane w Chinach. Najczęściej w tych samych miejscach i z tych samych komponentów. To ma być zegarek na sezon - minie moda- wyrzucasz. Jeśli nie jesteś pewna, czy to oryginał a jest mozliwość zwrotu - zwróć. My tu się słabo znamy na zegarkach firm od mody i ciuchów. To już nie te czasy, kiedy Tag Heuer (a właściwie jeszcze wtedy Heuer) robił zegarki dla Abercrombie &Fitch.

Jeśli zdecydujesz się na zakup prawdziwego zegarka - jak wspomniana przez Ciebie Omega - na pewno pomożemy w wyborze.

Pozdrawiam,

Dziękuję, jak dla mnie to raczej tak stary - bo również szukałam. Poczekam jeszcze, może producent odpowie.

Tak czy siak - jeszcze raz dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.