Gacaek 0 #1 Napisano 7 Czerwca 2012 Drodzy Państwo! Proszę o informacje o Seiko SRK013P1. Czy to porządny zegarek? Czy wart jest ok. 550 zł czy lepiej poszukać czegoś innego? Co z jego dokładnością i awaryjnością? Jakie inne podobne zegarki (cienkie wskazówki, brak datownika, klasyczny wygląd, niekoniecznie mała sekunda) można dostać w tych granicach cenowych?. Mogą być kwarce i automaty.Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2 Napisano 8 Czerwca 2012 PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #3 Napisano 9 Czerwca 2012 Proszę o informacje o Seiko SRK013P1. Czy to porządny zegarek? Czy wart jest ok. 550 zł czy lepiej poszukać czegoś innego? Co z jego dokładnością i awaryjnością? Mam i używam od ponad roku - szczerze polecam.Rasowy garniturowiec:- 36 mm bez koronki/38 mm z koronką- 19 mm między uszami- wodoszczelność jedynie WR- grubość 7 mm- koperta polerowana na lustro- nakładane indeksy- piękne wskazówki 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gacaek 0 #4 Napisano 9 Czerwca 2012 Dziękuję za odpowiedź. Czy są podobne garniturowce na baterię słoneczną lub kinetyki? Widziałem takie Citizeny Eco-Drive, ale były bez sekundnika. Znalazłem jeszcze takie Seiko. Co to za model i proszę o kilka informacji o nim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach