Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

endriu007

opinie ACCURIST MB937B

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników forum miał bym do was wielka prośbe w wyborze zegarka na początku podobał mi sie AR5857 Emporio Armani ale po przeczytaniu kilku postów odpusciłem, a co powiecie o zegarku ACCURIST MB937B szukałem troche ale nic konkretnego się nie dowiedzałem. A może coś innego tak do 700zł. Z góry dzięki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka stylistyka? Mechanizm widze ze kwarcowy Ci odpowiada.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się podoba, nawet bardzo :)

TU masz zdjęcia na żywo. Jedyne co mnie martwi to, że wygląda na spory zegarek - nie będzie za duży na Ciebie?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zdjęcie własnie teraz tak mysle czy nie bedzie za duzy musze pojechac gdzieś do sklepu w okolicy i przymierzyć. Ale tak po zatym to zegarek dobry???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel jednoznacznie kojarzy się z Breitlingiem. Ja bym tego unikał . 

Swoją droga wielka szkoda, ze firma tak mocno podupadła i aby przetrwać chwyta się czego może... mam jeden ich zegarek na landeronie to były złote czasy Acuurista...

Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.