Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

agusia240392

festina czy fossil

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym się dowiedzieć który z zegarków jest lepszy zastanawiam sie pomiędzy Festina 16489/3 a Fossil CH2565. Liczę na pomoc , pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem - Festina. Mimo wszystko to firma zegarkowa, może nie mega renomowana, ale na pewno będzie lepszym wyborem (no i sponsoruje nasze TdP ;) ). Fossil to typowo firma tzw. "modowa", czyli płacisz głównie za markę, a nie to, co znajduje się w środku.

Z drugiej strony rozejrzyj się za innymi modelami, polecam Ci (i myślę, że 99% tego forum) zegarki Seiko lub Orient - naprawdę dobre czasomierze za relatywnie małe pieniądze. Również marki takie jak J.Springs czy Lorus są warte polecenia. Czy też znane i lubiane Casio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"modowa", czyli płacisz głównie za markę, a nie to, co znajduje się w środku.

Może i masz rację, tylko np. za iPhone 4 też płacisz w wiekszości za markę - a nie jest to zły sprzet. Osobiście od pół roku posiadam zegarek Fossil, mod. FS4573 i nie mogę nic złego na niego powiedzieć. Bardzo fajny, kolor czarny daje mu wygląd zegarka typu "ekstrymalny". Kupiłem go z tego powodu, że marka własnie Fossil. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.Wg mnie to za duża kwota za ww zegarki :angry: Nie mam nic do Festiny Fossila nie znam ale mając taką kwotę radzę szukać zdecydowanie Seiko,Orienta,Casio czy Adriaticę ze wskazaniem na Seiko :P To tylko moje zdanie a jeśli pytasz na forum zegarkowym to super i powinnaś dostać w miarę uczciwą radę ;) Pozdrawiam(myślę że kol będą podobnego zdania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, jak też moge polecić firmę Adriatica. Wracajac do Fossil, swój zegareczek kupywałem akutat tu http://www.top-time.pl/zegarki-fossil-c-8_10 Juz nie chodzi o sam zakup, czy cenę, ale szybko załatwiaja ewentualne sprawy reklamacyjne... a to jest duzy plus dla sklepu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.