Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tts

Hamilton Khaki Field King Auto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Poszukuję zegarka Hamilton Khaki Field King Auto, ref. H64455523 (http://hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/field/king-auto/H64455523). Buszując po sieci znalazłem takie oferty:

Są jeszcze na Amazonie, ale niestety z innym kolorem tarczy więc odpadają.

Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów wie coś na temat tych sprzedawców (ew. autentyczności tych zegarków)? Czy znacie może jakieś sprawdzone miejsca, gdzie takiego Hamiltona mogę kupić?

Z góry dziękuję za pomoc,

Pozdrawiam,

Tomek

P.S. Jeżeli umieściłem post w niewłaściwym podforum, bardzo proszę Szanownych Adminów o korektę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz allegro, swwego czasu byl sprzedawwca ktory sprowadzal hamiltony, do ceny trzeba bylo doliczyc Vat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz allegro, swwego czasu byl sprzedawwca ktory sprowadzal hamiltony, do ceny trzeba bylo doliczyc Vat.

Jednego namierzyłem dzięki forum - CountShop.com. Obiecują, że VAT i cło biorą na siebie... Nie sprawdzałem bo niestety nie mają tego modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednego namierzyłem dzięki forum - CountShop.com. Obiecują, że VAT i cło biorą na siebie... Nie sprawdzałem bo niestety nie mają tego modelu.

Przeczytaj ten wątek, a szczególnie ten post.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytaj ten wątek, a szczególnie ten post.

Przed wysłaniem do Nich maila z zapytaniem przeczytałem. Może im się obsługa przez te dwa lata poprawiła? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewykluczone. Niemniej jednak, zamawiając u nich, zwróć uwagę na lokalizacją produktu. Jeżeli jest poza EU (np. Hong Kong) to musisz liczyć się z opłatami celnymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewykluczone. Niemniej jednak, zamawiając u nich, zwróć uwagę na lokalizacją produktu. Jeżeli jest poza EU (np. Hong Kong) to musisz liczyć się z opłatami celnymi.

O ile dobrze kojarzę, to to konto na allegro wygląda na wysyłkę z UK.

Otrzymałem przedwczoraj cenę oficjalną (nie w PL) za ten model i zastanawiam się (a może nie powinienem) czemu oferty z obu przesłanych przeze mnie odnośników są od niej niższe o ok. 25%. Pikanterii dodaje fakt, że grzebiąc po sieci znalazłem parę stron oferujących w tej cenie tzw. repliki - cokolwiek to znaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile dobrze kojarzę, to to konto na allegro wygląda na wysyłkę z UK.

Bywa różnie

Wielka Brytania

1-3.jpg

Hong Kong

2-3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za uszczegółowienie.

Wielka Brytania

1-3.jpg

Dokładnie tak.

Hong Kong

2-3.jpg

A na to to nawet nie patrzyłem, bo ten model mnie nie zainteresował.

Swoją drogą, to może ktoś z Was może mi polecić coś innego w stylu tego Hamiltona? Będę wdzięczny za wszystkie sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.