Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość VIKING

Roamer vs Edox vs Tissot

Rekomendowane odpowiedzi

Gość VIKING

Witam wszystkich, jestem nowo zarejestrowanym członkiem forum. Planuję zakup zegarka szwajcarskiego max. do 700 PLN, ale nie koniecznie-może być tańszy. Firm jest wiele, ale chciałbym kupić dobry technicznie zegarek - taki, który będzie działał przez lata (jestem stały w upodobaniach więc niezawodność to bardzo ważna sprawa).Podobają mi się tylko zegarki klasyczne. Bardzo proszę o obiektywne opinie (wyłącznie techniczne) na temat trzech marek: Roamer (506933 41 15 05 oraz 504289 48 13 05), Edox (70137 3 AIN) i Tissot (zegarki z serii Desire T52.1(5).421(411).12,13,21,31). W nawiasach podałem wybrane modele - interesuje mnie opinia zarówno o nich (cena/jakość) jak i ogólnie o producentach. Podane typy zegarków oraz producenci to tylko przykłady, które "wpadły mi w oko", jak macie jakieś inne sprawdzone to dajcie znać. Proszę o uwzględnienie kwestii serwisowych (w razie awarii nie chciałbym mieć problemu z naprawą zegarka). Wielkie dzięki za zaangażowanie.Pozdrawiam wszystkich wielbicieli zegarków.Czekam na opinie. :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek Vikinga jest boski, wielkie gratulacje! Odzwierciedla ideę pięknego i ascetycznego w prostocie zegarka. Ma "poważne" gabaryty i doskonale pasujący pasek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.