Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

barteksos1

Bransoleta do zegarka Timex E-Tide T2N723 T49709

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy koledzy,

Dostałem w prezencie używany zegarek Timex Expedition T49709. Niestety jest on już dopasowany do konkretnego rozmiaru nadgarstka - bransoleta została skrócona dla poprzedniego właściciela. A na moją rękę mógłby być nieco szerszy pasek. Niestety wyciągniętych ogniw z paska już nie udało się odnaleźć. Więc teraz muszę nosić taki nieco przyciasny zegarek. Szkoda mi jednak kupować nowy pasek tylko po to aby dołożyć jedno lub dwa ogniwa. A pomyślałem sobie, ze może ktoś z forum ma podobny zegarek bo moze tez być T2N723 (ma ten sam pasek) i nie potrzebuje już tych kilku ogniw, które zostały mu po zmniejszeniu swojego zegarka. Ja chętnie bym odkupił taką niepotrzebną końcówkę ;-)

Jeśli ktoś byłby skłonny to bardzo prosze o kontakt. Zegarek bardzo mi się podoba i chciałbym go z duma nosić, ale w zaciasnym pasku nie daje to aż takiej frajdy ;-p

T49709_4m.jpg

b15e813f2c4430db29e188d3246312d9.jpg?0055cd

Timex T49709

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Witaj chwilowo bransolety w serwisie timexa nie mają a cena była 139 zł + koszty przesyłki i u nich możesz kupić

a żeby sprawdzić w chodzisz tu

tylko zamiast T wpisujesz P

czyli twój zegarek ma referencję T49709 a ty w polu wyszukiwania wpisujesz P49709

mam nadzieje ze pomogłem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam na zbyciu ze dwa ogniwka do tej bransoletki jak dalej ich potrzeba prosze o kontakt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.