Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Awidyne

Patek - Philip Stern, Thiery Stern

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moje imię Paweł. Czy ktoś z Was może napisać o rodzinie Sternów. Jak chciałem poszukać coś o nich w google to cały czas pojawia mi się Patek Philip Stern Jewish. Cz to jest rodzina żydowska? Ja nie ma nic osobiście do samych Żydów, tylko tak dla jasności, bo historii tej rodziny nie znam. Thiery Stern to chyba 4 pokoloenie tej rodziny. Czy oni kiedykolwiek byli w Polsce? I dlaczego Patek nawet ze wzgędów historycznych (a w takich manufakturach, jak oglądam filmy na Youtube, to co chwilę prezydent jakiejś wytwórni przypomina historię: kto założył, jakie patenty itd.)nie ma choćby małego boutiqu w Polsce (przynajmnije aktualnie na oficjalnej stronie nie ma u nas nic zaznaczone) Nawet na Ukrainie jest oficjalny sklep. Tylko z tych większych krajów to tylko nasz jest pusty - same paradoksy. We Francji są bodajże 2 - na Placu Vrndome w stolicy jeden i na pewno gdzieś jeszcz w Paryżu drugi. Nawet jakby był u nas, to jakbym miał kupować Patka, to pewnie bym się wybrał do Genewy. Ale chodzi mi głównie o rodzinę Sternów. Dzięki.

Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystukaj

Stern family patek , i tam jest artykul z watchtime o rodzinie

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Proszę...

link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.