Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

krachu

Poljot 17 jewels

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem w posiadaniu zegarka Poljot 17 jewels chciał bym sie dowiedzieć czy jest on coś wart . Na internecie nie znalazłem żadnego zdjecia tego zegarka . Prosze o pilną odpowiedź . Zdjecie załączam w załączniku .

post-54249-0-28187800-1349267620_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam zapomiałem że na dole zegarka napisane jest Made in USSR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za napis USSR nie musisz przepraszać ;). Piękny zegarek. Schowaj do szuflady i wyjmij za 25 lat. Wtedy będzie wart tyle ile takie zegarki powinny kosztować. Dzisiaj gdybyś wiedział ile jest wart uznałbyś, że źle zainwestowałeś koszt prądu na napisanie tego zapytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos wart jest na pewno ale raczej sie tutaj nie dowiesz ile - bo w regulaminie pisze ze nie wycenia sie zegarkow. Zegareczek w ladnym stanie, fajny model Ci sie trafil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem w posiadaniu zegarka Poljot 17 jewels chciał bym sie dowiedzieć czy jest on coś wart . Na internecie nie znalazłem żadnego zdjecia tego zegarka . Prosze o pilną odpowiedź . Zdjecie załączam w załączniku .

Jeśli nie idzie o pieniądze to jest wart bardzo wiele, bo to stary poljot na mechanizmie 2409 (a więc to pierwszy werk jaki w ogóle montowano w marce poljot). Ten werk to dokładna radziecka kopia któregoś szwajcarskiego AS'a, werk jest jeden z najlepszych radzieckich jeśli idzie o niezawodność, ma system przeciwwstrząsowy. Pochodzi z lat 60-tych i na oko jest w bardzo dobrym stanie. Więc ja bym go nosił po prostu. Kiedyś taki zegarek kosztował więcej niż cała pensja robotnika, dziś zobacz sam na allegro. Ogólnie to zegarek który jest wart więcej niż kosztuje, bo nie ma najmniejszych kompleksów przy starej delbanie, atlanticu czy tissot'cie, choć one są kilka razy droższe.

W ogóle od takich pytań masz specjalny dział ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.