Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

coldpl

Problem ze wskazówką w swatchu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam dość nietypowy problem z moim zegarkiem Swatch Irony Chrono Windfall: http://www.swatch.com/zz_en/watches/finder-detail.sku-YCS410GX.html

Otóż wczoraj rano zauważyłem, że wskazówka sekundowa nie chodzi, podczas gdy zegarek wskazuje dobrą godzinę. Gdy przysłuchałem się, to słychać tykanie wskazówki sekundowej.

Co może być przyczyną? Bateria czy coś gorszego? Niestety gwarancja się już skończyła, a szkoda byłoby tak fajnego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam jest Eta G10? Upewnij się, czy wskazówka nie zahacza o coś... i lepiej żeby tak było. :)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za sugestie. W prawdzie nie zachaczała, ale postanowiłem sprawdzić wszystkie przyciski w zegarku i okazało się, że po wciśnięciu tego najwyższego wskazówka staje. czy to stoper czy coś innego bo nie bardzo z tego korzystam i nie wiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e.... to mówimy o wskazówce od stopera... to normalne , ze stoi jak go nie używasz :P

Sekundnik masz na godzinie 10.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.