Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ladek22

Książkowy kalendarz z logo KMZiZ.

Rekomendowane odpowiedzi

....Tutaj można dokonać deklaracji odnośnie chęci nabycia kalendarza książkowego z nadrukiem logo KMZiZ. Na razie jesteśmy na etapie szukania wykonawców na klubowe gadżety, TUTAJ jest ten temat, więc nie mamy zdjęć gotowych kalendarzy książkowych z nadrukiem logo KMZiZ. Liczba zamówień może być ważna o tyle, że stanie się wyznacznikiem w określeniu, jakim popytem takie kalendarze książkowe będą się cieszyć, co może stać się istotną informacją głównie dla samego przyszłego wykonawcy.

Przemek

Przysyłajcie zdjęcia do klubowych kalendarzy 2027. Więcej szczegółów pod linkiem #1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladek22 - 1 szt.

Przysyłajcie zdjęcia do klubowych kalendarzy 2027. Więcej szczegółów pod linkiem #1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli będzie to kalendarz dzienny w formacie B5 - jestem wstępnie zainteresowany. 1 szt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli będzie to kalendarz dzienny w formacie B5 - jestem wstępnie zainteresowany. 1 szt.

....Aby tym roku wydać kalendarz książkowy z logo KMZiZ musielibyśmy mieć już teraz conajmniej kilkanaście zamówień. Nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie będzie grad zamówień, więc pomysł na kalendarz książkowy na rok 2013 raczej upadnie!?! Wątpię, że ktoś nam zrobi 2 czy 5 sztuk. Zbyt późno się za to wzięliśmy w tym roku, bo większość ludzi kalendarze ma już kupione. W przyszłym roku trzeba zrobić zapisy na kalendarz książkowy 2014 już w czerwcu.

.

....Można zamawiać inne gadżety!!

.

....Liczę na to, że wkrótce będą się pojawiać zdjęcia, więc proszę śledzić nowe posty w tematach dotyczących gadżetów! Najbardziej ciekawi mnie jakie będą propozycje skórzanych breloczków do kluczy!

....Małe jest zainteresowanie klubowymi gadżetami, więc mam prośbę do osób które są skłonne do tego, aby pomóc w nagłośnieniu tematów gadżetowych. Jeśli ktoś zdecyduje się pomóc to w sygnaturze na swoim profilu proszę zamieścić link do zapisów na któryś gadżet albo do tematu informacyjnego (ogólnego) jak mam ja u siebie w sygnaturze. Dziękuję wszystkim którzy zdecydują się pomóc!! Pozdrawiam Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.