Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

karolleszcz

Timex T49861 lub T2N738

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Proszę o informację co sądzicie o tych zegarkach Timex T49861 lub T2N738. Generalnie bardziej podoba mi się T49861 ale nie wiem czy będę mógł dokupić (niekoniecznie oryginalną) srebrną bransoletę.Wszelkie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam

post-55560-0-87216600-1351786460_thumb.jpg

post-55560-0-90097300-1351786484_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... dziwne... nie ma wersji czerwonej na bransolecie? Przeciez do, poza kolorem, praktycznie identyczne zegarki (czy znów czegos nie widzę???) Napisz do dystrybutora, moze da się zamówić czerwonego z bransoletą...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... dziwne... nie ma wersji czerwonej na bransolecie? Przeciez do, poza kolorem, praktycznie identyczne zegarki (czy znów czegos nie widzę???) Napisz do dystrybutora, moze da się zamówić czerwonego z bransoletą...

no własnie napisałem i mi zaproponował bransoletę czarną :unsure: . Ale jeżeli to są te same zegarki to bransoleta od tego drugiego chyba powinna pasować. Dobrze kombinuję?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, nie ma low tide, tylko samo low - takie tam drobnostki. Koperty wyglądają na identyczne, więc najpewniej powinna pasować. Może akurat nie mają stalowych...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, nie ma low tide, tylko samo low - takie tam drobnostki. Koperty wyglądają na identyczne, więc najpewniej powinna pasować. Może akurat nie mają stalowych...

A jaką jest twoja opinia na temat w/w zegarka.

p.s

jaka jest róznica w działaniu low a low tide. Jestem laikiem w temacie więc sorry za być może proste pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dobzre rozumiem jest to jakiś (dość dziwaczny) mwskaźnik wysokości pływów (high tide to przypływ, chyba ze znów o czymś nie wiem, co mi się ostatnio regulanie zdarza ;) ). Także różnica dotyczy tylko samego napisu nie funkcji. Co do Timexów - średniej klasy zegarki. Ani naprawdę dobre, ani naprawdę złe. Takie - standardowe dla swojego przediału cenowego :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest bransoleta stalowa od modelu 2N738, niestety musisz ją dokupić osobno. Chyba że sprzedawca od razu Ci zaproponuje zamianę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest bransoleta stalowa od modelu 2N738, niestety musisz ją dokupić osobno. Chyba że sprzedawca od razu Ci zaproponuje zamianę.

Dziękuję za info. Patrzyłem w katalogu Timex-a na 2012 i jest napisane że będzie pasować od zegarka T2N738.Jeszcze raz DZIĘKI!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jakiś czas temu byłem posiadaczem modelu TIMEX T49860, czyli funkcjonalność ta sama, tylko trochę inny wygląd.

Kupiłem używkę w dobrych pieniądzach, bo prawie 500 zł za nowy było mi szkoda ( i całe szczęście).

Cieszył mnie przez dwa tygodnie i to tylko wizualnie, bo niestety wszystkie jego bajery tzn. termometry, kompasy itd. nie działały tak jak na to liczyłem.

Dodatkowo indiglo jakoś dziwnie zaczęło pulsować... Sprzedałem go z lekkim zyskiem i nie płacze po nim ;]

Ogólnie zegar fajnie się prezentował, ale nie był wart tych 500 zł. Od tamtego czasu w podobnych pieniądzach kupiłem sobie dwa używane Seiko, które każdego dnia dają mi wiele radości ;]

Jak się podoba to kupuj, ale uprzedzam, ta seria Timexów nie jest warta tych pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jakiś czas temu byłem posiadaczem modelu TIMEX T49860, czyli funkcjonalność ta sama, tylko trochę inny wygląd.

Kupiłem używkę w dobrych pieniądzach, bo prawie 500 zł za nowy było mi szkoda ( i całe szczęście).

Cieszył mnie przez dwa tygodnie i to tylko wizualnie, bo niestety wszystkie jego bajery tzn. termometry, kompasy itd. nie działały tak jak na to liczyłem.

Dodatkowo indiglo jakoś dziwnie zaczęło pulsować... Sprzedałem go z lekkim zyskiem i nie płacze po nim ;]

Ogólnie zegar fajnie się prezentował, ale nie był wart tych 500 zł. Od tamtego czasu w podobnych pieniądzach kupiłem sobie dwa używane Seiko, które każdego dnia dają mi wiele radości ;]

Jak się podoba to kupuj, ale uprzedzam, ta seria Timexów nie jest warta tych pieniędzy.

Oj szkoda że wcześniej nie napisałeś... już kupiłem.Bransoleta będzie we wtorek.Pozostało mi tylko mieć nadzieję że mój będzie ok.W sumie trzy lata mam spokoju, najwyżej będę częstym gościem w serwisie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oumatkobosko. Timex to absolutnie nic wielkiego, ale też i nie taki znowu badziew. Spokojnie - ponosisz, znudzi się, będzie następny - tak już to działa. Indiglo faktycznie czasem zdycha po jakimś czasie...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.