Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gazowany

Zegarek na codzień i do lasu MAX 300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam zegarka do noszenia na codzień jak i na wypady do lasu. Wymagania jakie stawiam to:

-Okrągła koperta

-Prosty, minimalistyczny wygląd

-qwartz oczywiście

-Analogowy

-Solidny skórzany pasek

-Wytrzymałość, tak żebym nie musiał się martwić że go pobrudziłem.

-Cena max 300zł

Chciałbym aby posłużył mi przynajmniej 5 lat. Nie może być również większy niż 4cm średnicy koperty, mam tylko 19cm obwodu nadgarstka. Bardzo podoba mi się http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=181 z tym że nie wiem jak u niego z wytrzymałością. Kolejny który mnie zaciekawił jest http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=5818 ale wskazówki jak dla mnie zlewają się z tarczą i nie podoba mi się numeracja do 60. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałem trochę więcej i doszedłem do wniosku że super wytrzymałość nie ma zbytnio sensu, więc raczej obstanę przy zegarku do noszenia na codzień :) wszytkie inne cechy pozostają takie same, czyli szukamy pilota do trzech stów, najlepiej szwajcarskiego :) da się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adriatica Aviator A1067.5224Q

Adriatica Aviator 12406.5224Q

Który lepszy? Różnią się tylko wyglądem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta ostatnia Adriatica jest fajna, ale chyba mają jakieś problemy z kontrolą jakości ostatnio...Dwa razy kupowałem ten zegar i dwa razy go odsyłałem...Powód? Upaćkane od środka szkiełko oraz wewnętrzny, obrotowy pierścień. Efekt? Niesmak pozostał...

Pozdrawiam,

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.