Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Corso

"zanim kupisz mechanika...."

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sławek
tego się nie da wytłumaczyć :D:)

chociaż nawet w takiej sytuacji lepszy kwarcowy Timex niż mechaniczna bazarowa popelina z napisem Rolex na tarczy :)

To można próbować wytłumaczyć tylko w ten sposób że : Każdy ma inne priorytety i do czego innego przywiązuje większą wagę. Często widzę faceta w samochodzie za 30-35 tys. złotych z zegarkiem na ręku za 50, 100 góra 150 złotych i co ? Przeczytaj jeszcze raz fragment po dwukropku, jak nie zrozumiesz to jeszcze raz i kolejny raz. Aż do skutku !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co?

I nic :) Nie ciśnieniuj się tak , bo zawał rzecz groźna :D

Temat miał być z założenia luźny, z przymrużeniem oka, uwzględniający różne punkty widzenia i poszanowanie dla tychże. Zrobił się z tego kolejny idiotyczny spór o wyższość jednych świąt nad drugimi.

Każdy ma inne priorytety i do czego innego przywiązuje większą wagę

Jakbyś czytał uważnie moje posty, to zrozumiałbyś że o tym właśnie od początku tego wątku piszę.

Ale może faktycznie mam problemy z jasnym artykułowaniem tego co chcę powiedzieć.

eod z mojej strony (mam nadzieję)

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sławek
I co?

I nic :) Nie ciśnieniuj się tak , bo zawał rzecz groźna :D

Ależ ja się wcale nie ciśnieniuje bo pamiętam o zawale. A co do oryginalnego Timexa zamiast ''oryginalnego'' Rolexa to oczywiście Masz rację albowiem jak mawia stare porzekadło : lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.