Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

blazini

Zegarek Tissot - co to za model?

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie wiadomosci na temat tego modelu znajdziesz....tam gdzie go znalazłes ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest print screen reklamy kontekstowej, a na ceneo, wbrew pozorom, go nie ma. Jednak mój bezbłędny zmysł detektywistyczny pozwolił mi odnaleźć ten model. Wszędzie kosztuje około 1200 zł. A na allegro niecały tysiąc. http://allegro.pl/tissot-couturier-chronograph-t035-617-16-051-00-i2950371029.html mógłby, ktoś potwierdzić autentyczność wystawionego tu modelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupowalebym go na Allegro. Boje sie Tissotow z Allegro. Dlaczego zegarek jest nowy a ma tylko 12 miesiecy gwarancji jak standardowo jest 24? Wejdz sobie np. na maxtime.pl, tam jest za 1200. Sadze, ze jest szansa zbicia jeszcze okolo 100 zl a masz w 100% oryginalny zegarek i 24 miesiecy gwarancji a nie taki krzak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, czyli jednak opłacało się założyć temat. Dzięki za opinię nt. zakupów na allegro. Sam mam różne doświadczenia z tym serwisem i chyba faktycznie, dla pewności, lepiej wydać tę stówę więcej. Na maxtime przy okazji ujrzałem Certinę w podobnym guście i w podobnej cenie http://maxtime.pl/certina-ds-podium-c536-7029-42-98.html . Więc, żeby temat wyczerpać do cna i nie zmarnotrawić zajętego na serwerze miejsca, mam jeszcze jedno pytanie, jako laik: Czy istnieją jakieś przesłanki przemawiające na korzyść Certiny lub Tissota, skoro zegarek jest w podobnej cenie czy może w wypadku tych marek decyduje jedynie subiektywne opinia co do wyglądu? Nie mam pewności, czy Certina jest "prawdziwie szwajcarska" czy może szwajcarska na tej zasadzie co Festina. Jeśli ktoś ma doświadczenie z obiema markami, będzie mi niezmiernie miło, jeśli się wypowie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Certina i Tissot obecnie to to samo. Decyduja osobiste preferencje, ja np. wybieram Tissota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.