Michal84 276 #1 Napisano 24 Stycznia 2013 Postanowiłem sprawić mojej Żonie prezent kupując jej poniższe Seiko - od dawna mi mówi, że chciałaby jakiś prawdziwy zegarek mechaniczny zamiast obecnego kwarcowego. Czekam już tylko na ładną okazję aby obdarować.... a może wręczę prezent bez okazji... Podstawowe dane: - średnica zegarka bez koronki 37 mm- wysokość około 10 mm- tarcza czarna ze szlifem słonecznym- mechanizm automatyczny 7s26- wersja Made in Japan Początkowo wyglądał tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #2 Napisano 24 Stycznia 2013 Teraz wylądował na klasycznym czarnym pasku i jak dla mnie dużo zyskał. Do kompletu dołożę jeszcze pasek w kolorze czerwonym, aby można było dopasować do torebek, butów, apaszek itp itd Zegarek w tej cenie wykonany perfekcyjnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel4g 0 #3 Napisano 24 Stycznia 2013 Moim zdaniem również lepiej prezentuje się na pasku, jeśli to nie tajemnica to ile trzeba zapłacić za ten model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #4 Napisano 24 Stycznia 2013 W Polsce nie wiem, ja kupiłem na "mywatcheshub.com" za 78 dolarów (koszt całkowity) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel4g 0 #5 Napisano 24 Stycznia 2013 Rzeczywiście dobra cena. Nie masz w podpisie lokalizacji, czy zamawiałeś zegarek do Polski? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #6 Napisano 24 Stycznia 2013 Zamawiałem do Polski, także był to koszt całkowity z dostawą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #7 Napisano 24 Stycznia 2013 Koszt niewielki , wiec taki zegarek śmiało można wreczyć bez okazji . Bardzo dobry wybór. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel4g 0 #8 Napisano 24 Stycznia 2013 Niestety w podanym przez Ciebie sklepie aktualnie dostępna jest tylko wersja z jasnym cyferblatem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #9 Napisano 24 Stycznia 2013 Niestety zamawiałem ostatni. Jest jednak podobny model SNKK81k za 67 dolarów Rożni się szczegółami, na których jednak mi zależało. Tylko nie sugeruj sie fotkami w tym sklepie bo tam każdy Seiko wygląda fatalnie, ogólnie Seiko ma bardzo słabe zdjęcia/wizualizacji swoich modeli - w każdym razie zyskują na żywo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #10 Napisano 25 Stycznia 2013 Koszt niewielki , wiec taki zegarek śmiało można wreczyć bez okazji . Bardzo dobry wybór. Zobaczymy jak wyjdzie. Dzięki za uznanie odnośnie wyboru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkoz 0 #11 Napisano 10 Marca 2013 a mozesz prosze podac oznaczenie tego ktory kupiles. Bardzo fajny! Podobał sie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach