Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gepinho

Emporio Armani

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy , nie mogłem nigdzie znalesc więc zakładam nowy na początku chciałem się ze wszystkimi przywitac..

Posiadam Zegarek Emporio Armani zapłaciłem za niego kupe kasy ale to mało ważne, zegarek stanął więc oddałem go specjaliście i on podczas wymiany baterii uszkodził i porysował tą szczeline w którą sie cos wsadza zeby podwazyc koperte oczywiscie się nie przyznał i powiedział ze to już było

Czy jest możliwośc naprawy tego zeby wyglądało tak jak wczesniej wymiany koperty jak ktos ma? zapłace oczywiscie albo gdzie cos mozna takiego zrobic

Proszę o pomoc i dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki to model armaniego?

Daj jakieś foty, bo trudno tak stwierdzić. Może polerka wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki to model armaniego?

Daj jakieś foty, bo trudno tak stwierdzić. Może polerka wystarczy.

Ar-0478 fotki dośle ale polerka nie wystarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli jestes laikiem w temacie-najlepiej zanies do profesjonalnego zakladu zegarmistrzowskiego,doprowadza go do ładu za niewielkie pieniadze......

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewien ale zakładam ze mozna taka czesc zamowic jezeli jest to w miare swierzy model (wiadomo, marki modowe zmieniaja kolekcje do roku i co roku sa nowe zegarki). Ale w zasadzie jezeli nie obnizylo to wodoszczelnosci zegarka a dekielek sie trzyma tak jak poprzednio to bym nawet tego nie wymienial, szkoda kasy skoro i tak nie widac podczas noszenia...

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, zależy jak bardzo jest uszkodzone, najlepiej podejść gdzieś gdzie mają tą markę może będą w stanie sprowadzić sam dekiel, jeśli bardzo uszkodzona jest koperta to pewnie będzie to już dużo większy koszt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.