Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotr3k

Seiko SNK809k2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem zainteresowany zakupem w/w zegarka. I stad rowniez moje pytanie do was znawcow tematu ;-)

Czy np. Hirsch golfer bedzie pasowal do tego zegarka ? Czy nada mu elegancji czy bedzie raczej kiczowatym pomyslem ?

Jestem otwarty na wasze propozycje ;-)

Czekam z niecierpliwoscia na wasze sugestie ;-)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Seiko SNK809k2 to pilot i ja osobiście nie widzę go na golferze, ale to kwestia gustu.

Ja widzę go jak poniżej:

post-54332-0-40646200-1360527614_thumb.jpg

Tak czy inaczej Seiko SNK809 to dobry kierunek.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez mi sie podoba, bynajmniej chcialbym cos na ciemniejszego lub calkowita czern.Pasek typu golfer wydaje mi sie odpowiedni. Mimo wszystko jestem otwarty na wasze propozycje. Chce jak najlepiej dopasowac pasek do panujacych standardow i wlasnego gustu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też widziałbym ten zegarek raczej na "prostym" pasku - gładka skóra z jakimś ciekawym przeszyciem...

Nawiasem mówiąc, dokładając do snk809 hirscha zwiększasz wartość zestawu o ponad 50 % :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z uwagi na to, że zegarek ma zdecydowanie militarny charakter, a jednocześnie jest stosunkowo małych rozmiarów, jest jednym z tych które dobrze wyglądają na pasku z podkładką (bundstrap). Oczywiście jeśli ktoś lubi taki kawał skóry na ręku, bo nie każdy lubi ten styl.

seiko-5-military-snk809-schwarz-mit-bund-und-nato-strap.jpg

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam stosunkowo maly nadgarstek wiec bedzie wygladal dobrze ;-) mialem ostatnio 42mm i nadal bylem zadowolony.

Co do golfera to macie racje, zostawie ten pasek dla PRC200. Poszukaj w sieci jakis aviatorow i dobiore cos pod swoj gust.

B100202.jpg

EDIT: jak myslicie o tym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.