piotr3k 0 #1 Napisano 10 Lutego 2013 Witam Jestem zainteresowany zakupem w/w zegarka. I stad rowniez moje pytanie do was znawcow tematu ;-) Czy np. Hirsch golfer bedzie pasowal do tego zegarka ? Czy nada mu elegancji czy bedzie raczej kiczowatym pomyslem ?Jestem otwarty na wasze propozycje ;-) Czekam z niecierpliwoscia na wasze sugestie ;-) Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lenybo 14 #2 Napisano 10 Lutego 2013 Cześć, Seiko SNK809k2 to pilot i ja osobiście nie widzę go na golferze, ale to kwestia gustu.Ja widzę go jak poniżej: Tak czy inaczej Seiko SNK809 to dobry kierunek. Pozdrawiam, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr3k 0 #3 Napisano 10 Lutego 2013 Rowniez mi sie podoba, bynajmniej chcialbym cos na ciemniejszego lub calkowita czern.Pasek typu golfer wydaje mi sie odpowiedni. Mimo wszystko jestem otwarty na wasze propozycje. Chce jak najlepiej dopasowac pasek do panujacych standardow i wlasnego gustu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2cl 6 #4 Napisano 11 Lutego 2013 Ja też widziałbym ten zegarek raczej na "prostym" pasku - gładka skóra z jakimś ciekawym przeszyciem... Nawiasem mówiąc, dokładając do snk809 hirscha zwiększasz wartość zestawu o ponad 50 % 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #5 Napisano 11 Lutego 2013 Z uwagi na to, że zegarek ma zdecydowanie militarny charakter, a jednocześnie jest stosunkowo małych rozmiarów, jest jednym z tych które dobrze wyglądają na pasku z podkładką (bundstrap). Oczywiście jeśli ktoś lubi taki kawał skóry na ręku, bo nie każdy lubi ten styl. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr3k 0 #6 Napisano 11 Lutego 2013 Mam stosunkowo maly nadgarstek wiec bedzie wygladal dobrze ;-) mialem ostatnio 42mm i nadal bylem zadowolony.Co do golfera to macie racje, zostawie ten pasek dla PRC200. Poszukaj w sieci jakis aviatorow i dobiore cos pod swoj gust. EDIT: jak myslicie o tym ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach