Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ad.am

Serwis Time Trend Warszawa - wymiana baterii Certina.

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę wymienic baterie w zegarku w tygodniu nie mam czasu, więc zostają mi tylko serwisy w CH. W związku z tym chiałbym się zapytac czy te serwisy posiadają jakąś autoryzacje SGP? Wymiana baterii nie jest jakąś skomplikowaną naprawą, ale jednak wiąże się z otwarciem zegarka co w przypadku użycia nieodpowiednich narzędzi może jakoś zegarek uszkodzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, równiez stoję przed podobnym dylematem. Może ktoś miał dobre/złe doświadczenia z serwisami w Time Trend i chętnie się podzieli?

Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się orientuje to serwis w kilku salonach Time Trend w Warszawie prowadzą fachowcy (nie wiem czy z tytułem zegarmistrza), a nie zwykli sprzedawcy salonu. W związku z tym nie powinno być problemu z wymianą, choć sam nie korzystałem. Jak zegarek na gwarancji to polecam Swatch Group, jak nie to każdy zegarmistrz sobie poradzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie we wszystkich zegarkach "domowych" zawsze wymieniałem baterie w SG, przy odbiorze dostawałem potwierdzenie z testu wodoszczelności. Ciekawe czy w TT również jest to praktykowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety musze ostrzec przed serwisem TimeTrend w CH Targówek - po wymianie baterii zegarek zaparował - potem zabrali go na jakies czary mary do Blonia czy Sochaczewa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.