Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

heliocentryczny

Calvin Klein model: K32174.01

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Mam okazję zakupić ww. zegarek. Stąd moja prośba o potwierdzenie autentyczności.

Ze względu na brak możliwości otwarcia, prośba o ocenienie na oko.

To co udało mi się ustalić:

ETA kaliber G10.211; Końcówka 01, jest referencją zegarka na bransolecie i one weszły do sprzedaży w 2006.

Wiem, że marka CK nie należy do najczęściej podrabianych, lecz mimo wszystko chciałbym mieć pewność.

Z góry dziękuję, za wszelkie wskazania.

post-62308-0-56366000-1368714009_thumb.jpg

post-62308-0-67204300-1368714015_thumb.jpg

post-62308-0-65064500-1368714020_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądam forum regularnie od kilku lat. Dzisiaj zarejestrowałem konto.

Podzielam opinie co do zegarku typu fashion. ETA opakowana w świecidełka i znane logo.

Natomiast, to nie jest zegarek dla mnie. Sam od 6 lat posiadam już nieco wysłużoną Certinę DS Podium.Dla mnie zegarek jest jedyną biżuterią przystającą mężczyźnie, dlatego zwracam na to uwagę.

Ale nie wszyscy myślą podobnie.Wracając do meritum - zostałem poproszony o radę. Cena jest dosyć atrakcyjna. A i tak 95% osób nie zna się na zegarkach.

Także, prośba o potwierdzenie autentyczności. Bez nawracania. Rafale, czepiasz się literówek.

Pozdrawiam.Z góry dziękuję za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.