Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Logan

casio sgw 100

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Logan

Witam właśnie zakupiłem taki oto zegarek czy ktoś z was miał z nim już styczność jak z jego jakością, wytrzymałością gdzieś czytałem o innej serii sgw gdzie szybko ścierała się koperta jak jest w tym przypadku chodzi mi o noszenie pod rękawem np. bluzy, jak z paskiem czy wygodny pytania kieruję do osób mających już jakiś czas ten zegarek.

97ff.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo praktyczny i wygodny model, praktycznie nie do zdarcia w dobrym przedziale budżetowym, wytrzymały i trzyma szczelność, dobry zakup :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Mam jeszcze pytanie odnośnie koperty w tym casio sgw 100 gdzieś przeglądając internet natrafiłem się na stwierdzenie odnośnie innego modelu lecz też z serii sgw 300, że akryl na kopercie szybko się ściera czy to prawda i w tym modelu też może tak być zawsze czytałem o wysokiej jakości w casio, ma ktoś może dłużej takiego sgw 100 i może mi odpowiedzieć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Akryl się ściera. Gdyby koperta, lub sam pierścień przy szybce ( np: modele Casio G-2310, lub Casio GW-2310 ) była wykonana z metalu, to wtedy się nie ściera. Podobnie będzie z metalizowanym plastikiem. Po jakimś czasie kolor zejdzie i będzie widać, że to plastik.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.