Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

daniels

Lorus - wycofany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

od pewnego czasu usiłuję znaleźć zegarek dla siebie, przeglądając forum czytając opinię zdecydowałem się w końcu na Lorus RL415AX9, jednak dziś dowiedziałem się że już nie kupię tego zegarka, ponieważ został wycofany ze sprzedaży... 

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego już jest nie dostępny, miał jakieś wady? Czy polecicie mi coś innego w podobnej cenie i o podobnym wyglądzie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Witam może być problem zarówno z ta jak i z czarną wersją bo była tez taka wersję którą podałeś w poście posiada mój znajomy mogę go zapytać po weekendzie czy nie chciałby sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam może być problem zarówno z ta jak i z czarną wersją bo była tez taka wersję którą podałeś w poście posiada mój znajomy mogę go zapytać po weekendzie czy nie chciałby sprzedać.

Widziałem i czarną wersję, jednak wolałbym dokładnie ten który podałem, ale to nie zmienia faktu że obie wersje zostały wycofane z sprzedaży.. i to trochę mnie zastanawia, bo nie chciałbym żeby po wielu staraniach w zdobyciu tego zegarka, okazało się że jest niczego nie wart... 

fajnie by było jak byś zapytał znajomego :) 

Na internecie tez nie da sie już go kupić?

znalazłem jeden na allegro, więc spróbuję go wylicytować, jednak wolałbym zapłacić i mieć niż walczyć o niego w licytacji :) 

w sklepach też brak tego modelu... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.