Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MonkEastman

Hamilton Khaki King II H64455533

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mierzyłem w STOWĘ (Anteę lub Fliegera), ale w międzyczasie znalazłem takiego Hamiltona. I nie ukrywam bardzo mi się podoba.

http://www.wristwatch.com/ProductInfo.aspx...ctid,,H64455533

Co sądzicie o takim Hamiltonie, cena wygląda bardzo atrakcyjnie (nawet po doliczeniu haraczu dla SP) w porównaniu do STOWY (pi razy oko - ciut więcej niż połowa ceny Fliegera).

Jaki mechanizm jest montowany w tym zegarku (bo sprzedawca pisze tylko o "Automatic mechanical movement")?

Napewno ktoś z klubowiczów ma doświadczenia z Hamiltonami. Czy ich jakość wykonania pozostawia coś do życzenia?

A może ktoś ma taki właśnie model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej 2836 - dzień tygodnia

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raczej 2836 - dzień tygodnia

no to w takim razie czym różni się ta ETA 2836 od motowanej w STOWACH 2824-2 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy okazji, gdzie można realizować gwarancję z tych sklepów: glooks i wristwatches? w razie odpukać potrzeby należy odsyłać im zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.