Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

s3nsei

Kenneth Cole

Rekomendowane odpowiedzi

Było już nie raz na forum o tej marce. Bez żadnych rewelacji, zależy jak trafisz. Często są tam jako mechanizm chińskie mewki (Seagull), a tu z jakością jest dość często loteria - różnie jest z kontrolą jakości u chińczyków, możesz trafić dobrze i będzie służył wiele lat - a może paść po kilkunastu dniach. Jeśli już się zdecydujesz warto oddać do zegarmistrza w celu sprawdzenia i nasmarowania.

Sama marka też jakoś niespecjalna. Warto poszukać czegoś innego (Seiko, Citizen, Lorus, Casio Edifice). Jeśli zależy Ci na odsłoniętym mechanizmie, bo ten zegarek taki ma to w tej cenie o coś innego będzie niestety ciężko.

Ogólnie nie jest  - tragedii nie ma, jeśli się podoba.

PS. Aha, jeśli być kupował jednak to znam sklep, który ma wakacyjny rabat 30 proc. na zegarki Kenneth  Cole - pytaj na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tommy Hilfiger to firma produkująca ciuchy. Odpuść sobie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanabyłem:) Wiem że będzie krzyczne, że tandeta i chińczyk,

Właśnie, że nie! To Japończyk na mechanizmie Seiko (z resztą J.Springs to brand należący do Seiko) - w tych pieniądzach to bardzo ciekawy zegarek. Zegarki tej marki już niejednokrotnie były polecane na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanabylem, uzywam, dziala, podoba sie, i wszystko jest gitara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie krzyczenia, jako zawodnik darta lepszego nie mogłeś kupić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam J.Springs BEB 028 i rzeczywiscie choc kosztowal mnie tylko 209zl to precyzja wykonania super i jakosc ,odrazu widac ze Seiko nawet na tanie modele kladzie nacisk by porzadnie byly zrobione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.