Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Squeezy

G-100-2BVMUR i chudy nadgarstek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zdecydowałem się na zakup g-shocka, cena +/- 400 zł, lecz mam pewien problem. Chodzi tu dokładnie o mój nadgarstek, który mierzy zaledwie 16 centymetrów. Jest to sprawa znacznie ograniczająca zakres zegarków z jakich mogę wybierać, gdyż jak wiadomo g-shocki są spore i nie chcę, aby taki zegarek wyglądał na mojej ręce komicznie :)). Stad moje pytanie. Znalazłem model G-100-2BVMUR ( http://www.g-shock.co.uk/productview.aspx?ID=156&cat=0 ), czy będzie on wyglądał i dobrze leżał na mojej ręce czy może raczej szukać czegoś innego? 

Podajcie także swoje propozycje. :))

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego nie chcesz iść po prostu przymierzyć tego zegarka lub innego o zbliżonych rozmiarach?

Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest duży zegarek, wymiarowo (o ile znalazłem zgodne ze stanem faktycznym) plasuje się wśród najmniejszych G.

Z kształtu i wymiarów wydaje się być zbliżony do G-7700/7710 - sam również mam 16 cm w nadgarstku i 7710 leży bardzo dobrze:

8xHPAYi.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.