Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zmiennik

Maly problem z GC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupilem okzyjnie zegarek Gess GC mode. G76004G2. Dodam , ze to pierwszy zegarek tego typu i próbuje rozgryźć jak zmusić do ruchu tą małą tarcze na godzinie 9. Nie wiem tez gdzie tu jest 12/24h wskaznik, z instrukcji niby wynika ze jest. Pomoz ktos to rozgryzc please :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj może zdjęcie żeby zobaczyć czy aby przypadkiem okazyjnie nie kupiłeś podróby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie, zegarek nie jest z bazaru, jest normalnie pudelko, instrukcja, jest caly zafoliowany widac ze fabrycznie, nowka, nie ma nawet ryski...ale cos mi nie dziala ta mala tarcza, albo ja nie wiem jak ja zmusic do dzialania... jak sie bardzo chcesz to zdjecie moge zrobic, ale wolalbym sie dowiedziec jak uruchomic ta tarcze... i jak sie na nim patrzy czy jest am czy pm? jest instrukcja, pudelko z poduszeczka, itd

to dokladnie ten zegarek http://www.mrwatch.com/guess-collection-g76004g2-watch-1681887352.aspx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróby też są zafoliowane i bez rysek :-)

W instrukcji nie jest napisane do czego służy ta tarczka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.