pawelb29 806 #26 Napisano 28 Grudnia 2013 Adobe Photoshop Elements 8.0. Teraz jest już chyba wersja nr 12.Elements jest 10 razy tańszy od pełnego Photoshopa, a do amatorskich zastosowań moim zdaniem zupełnie wystarczający.P.s.Sprawdziłem. Jakieś 7-8 razy tańszy.Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Dobiło by mnie jakbyś powiedział ze zdjęcia robisz telefonem 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pxm 1 #27 Napisano 30 Grudnia 2013 Monster to monster, świetny Chyba to będzie mój kolejny zakup w przyszłości Fajne zdjęcia, tymbardziej, że "tylko" kompaktem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28 Napisano 31 Grudnia 2013 Z nieukrywanym zszokowaniem zauwazam ze dopiero teraz wpadl mi ten cudny, zaslugujacy na uwage i na pochwale duzo wczesniej, Monster w oko. Bardzo ladny zegarek i na tym NATO prezentuje sie znakomicie! No i zdjecia tez fajne. Gratuluje bardzo fajnego nabytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #29 Napisano 2 Stycznia 2014 Swietne zdjecia Powiem szczerze ze coraz bardziej podobaja mi sie indeksy w nowym Zwroce uwage na to ze tutaj na zdjeciach niezbyt specjalnie wyglada bransoleta......a na zywo.....blyszczy....jest masywna i swietnie pasuje do zegarka. Imho jedna z mocniejszych stron zegarka 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39839 #30 Napisano 15 Marca 2014 Parka lepiej się chowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #31 Napisano 15 Marca 2014 Prawidłowo . Pomarańcza na pierwszym planie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach