Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Big Z

Zegarki Rubicon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Przewija mi się przez internet marka Rubicon. Szukałem dodatkowych informacji, ale albo ich nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć - znalazłem stronę przedstawiciela na Polskę??  Na ebayu ani słowa o zegarkach Rubicon. Pytanie więc zadaję - co to za twór ten Rubicon? Na forum widziałem, że raczej mało popierany, ale po prostu chciałbym się dowiedzieć kto oni zacz?

Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Dzięki

Postaram się wyciągnąć właściwe wnioski ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem sam sobie, ku przestrodze innym :)

Widziałem zdjęcia "zegarków" Rubicon w internecie, kilka mi się spodobało, ale postanowiłem obejrzeć je "na żywo" w sklepie. Jeden z użytkowników popularnego serwisu aukcyjnego sprzedaje te zegarki i ma sklep, w którym można je sobie obejrzeć.

Moje zdanie? Zdjęcia maja nijak do rzeczywistości. "Zegarki" przy pierwszym kontakcie - nawet nie kontakcie, przy pierwszym spojrzeniu, to dziadostwo jakich mało. Nie jestem znawcą tylko zwykłym użytkownikiem czasomierza, ale "jakość" i wygląd tych - właściwie nie wiem jak to nazwać - urządzeń jest porażająca. Szmelc jakich mało. To tyle. Mam nadzieję, że pomoże to innym użytkownikom aby wybili sobie z głowy coś takiego, co nazywa się "zegarek Rubicon".....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolega posiadał, jedynym plusem w wykonaniu było to, że subtarczki działały, anie były naklejone ;), ale i tak niedlugo jedna z tych wskazówek odpadła i błąkała się po tarczy ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.