Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mirek 1969

tag heuer

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam chrapkę na ten zegarek.dzwoniłem i gość mówił że jest ten zegarek ze stanów bez papierów ,ale powołuje się na piesiewicza we warszawie że jest to orginał .i mogę z nim tam iść.wiadomo że nie pojadę do warszawy bo mam daleko i nie wchodzi to w grę a zegarek mi się podoba.możecie coś doradzić w tym kierunku .mam cykora by nie był to blef sam nie wiem.czarny tag super byleby orginał.

TAG Heuer Aquaracer 500 jak nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie zegarek nie wygląda źle, sprzedający ma też prawie 1800 ptk za komentarze, ale osobiście nie podoba mi się jeden z jego negatywów:

"Wooy (22) ( Kupujący )
Negatywny
wto 03 kwi 2001 00:19:15 CEST
842465
Pokaż

Sprzedaje replike zegarka jako oryginal, odmawia zwrotu gotowki podajac sie przy tym za policjanta! Boze uchowaj od takich partnerow."

W teorii zawsze możesz umówić się ze sprzedającym na opcję "kup teraz", która daje Ci TEORETYCZNĄ możliwość zwrotu w ciągu 10dni, no ale z tym też wiąże się ryzyko.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie chociaż cień szansy na to, że może być wtopa dyskwalifikuje każdego sprzedawce

Ja bym odpuścił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie zegarek nie wygląda źle, sprzedający ma też prawie 1800 ptk za komentarze, ale osobiście nie podoba mi się jeden z jego negatywów:

"Wooy (22) ( Kupujący )

Negatywny

wto 03 kwi 2001 00:19:15 CEST

842465

Pokaż

Sprzedaje replike zegarka jako oryginal, odmawia zwrotu gotowki podajac sie przy tym za policjanta! Boze uchowaj od takich partnerow."

W teorii zawsze możesz umówić się ze sprzedającym na opcję "kup teraz", która daje Ci TEORETYCZNĄ możliwość zwrotu w ciągu 10dni, no ale z tym też wiąże się ryzyko.

pozdrawiam

czytałem opinię i to mnie też zaciekawiło i ta opinia przeważyła na tym że zrezygnuję z tej oferty a takie odwoływanie się to nie wiadomo jak to w praktyce wygląda i kiedy bym kasę odzyskał i czy w ogóle. dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie chociaż cień szansy na to, że może być wtopa dyskwalifikuje każdego sprzedawce

Ja bym odpuścił.

Ja bym odpuścił.

i tak zrobię odpuszczę,ja jestem za nerwowy na takie niepewne interesy.rozmawiałem z gościem mówił że zegarek przywiózł na ręce bez papierów żeby cła nie płacić.może i tak,ale czemu papierów nie wziął,??? czy na granicy lub lotnisku są jakieś rewizje lub szczegółowe przeszukiwania papierów??? nie wiem .ile miejsca zajmie taka dyskietka taga i jedna karta gwarancyjna.??? normalnie nie mam pojęcia więc dlatego pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem opinię i to mnie też zaciekawiło i ta opinia przeważyła na tym że zrezygnuję z tej oferty a takie odwoływanie się to nie wiadomo jak to w praktyce wygląda i kiedy bym kasę odzyskał i czy w ogóle. dzięki.

prawdopodobnie dopiero sądownie...

co do gwarancji zajmuje tyle co zwykła karta kredytowa, no i faktycznie coś tu nie pachnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o kurde..ale bym sobie namieszał w budżecie : :o taką kartę to pod język schowam jakby co :lol: a szkoda bo miałem chrapkę na ten zegarek ale już mi przeszło .dzięki za rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pocz witam wszystkich serdecznie bo to moja pierwsza aktywnosc na tym forum, znalazlem cos co mi spokoju nie daje, mianowicie:

http://allegro.pl/stary-zabytkowy-mechaniczny-i3582269703.html

od pierwszego spojrzenia naszlo mnie skojarzenie pt HEUER, tylko skojarzenie oczywiscie, jestem totalnym lajkonikiem poki co. mozecie cos powiedziec o tym sprzecie?

aha, dlaczego mi sie skojarzylo? indeksy podobne jak w monzy, wskazowki, retszki wzoru na srodku tarczy tez,

podobno monza ma swoj pierwowzor w latach 30, macie moze zdjecia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.