Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

godzilla242

Wymiana szkiełka w Dw5600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem. Posiadam DW5600 oraz zamówiłem nowe szkiełko w ZIBI które mi przysłali no i fajnie nie ma co.

Pan w serwisie w Time Trend powiedział ze nie wymieni bo to g shock i to jest sklejone i on się nie podejmie. To po co sprzedają samo szkiełko w zibi skoro nie da się wymienić ?!?

A może się da tylko ten pan po prostu nie umie! Poradzcie coś pliz:) może pójdę do jakiegoś innego zegarmistrza?

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze podejmie sie tego jakis majster,ale wydaje mi sie ze w takim wypadku w g wymienia sie chyba cala koperte..nie slyszalem nigdy o wymianie samego szkielka,przynajmniej nie w g z plastikowa koperta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta to duży wydatek?i serio nie da się wymienić szkiełka ? Dzizuz no:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okazuje się ze jednak można zegarmistrza z centralnego serwisu zrobi to łącznie z testem wodoszcelnosci. Tak czułem ze ten gość co mówił ze nie to jakiś Czesiek ::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygladaja koszty takiej wymiany i ile kosztowalo samo szklo?

szkiełko kosztowało chyba ze 40 dychy fajnie bo ma napis FOXFIRE;))

a za wymiane chca 60 plus poczta wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkiełko kosztowało chyba ze 40 dychy fajnie bo ma napis FOXFIRE;))

Napis Foxfire ma DW-5600 na rynek japoński. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze lepiej:)dobrze ze podejmuja sie wymiany samego szkla,bo pamietam ze ktos na forun uslyszal odp ze te szkla sa nie do wymiany..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz, jeden facet z timetrendu powiedzial ze wymieni a drugi ze nie bo to plastikowy zegarek i on sie nie podejmie, takze slaba argumentacja.

Dla mnie skoro ZIBI sprowadza samo szkielko to logiczne jest ze  mozna wymienic, to tak jakbys kupil opone i mechanik by Ci powiedział, że trzeba wymienic całe koło;)

samo szkielko kupilem dosc dawno temu plus uszczelki, bo zegarmajster z timetrendu powiedzal ze wymieni ale chce miec uszczelkę, bo szkielko mozna po prostuy zbić i on to zrobi tak aby zachowac wodoszczelnosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem:)poprostu podejscie obslugi timetrendu dziwne,powinni miec ustalone-wym4eniamy albo nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.