Daito 9741 #1 Napisano 8 Października 2013 Przedstawiam zegarek Sun Diver II silver bezel Dane zegarka: Koperta i bransoleta Stal nierdzewna 316LMechanizm: Seiko NH36 automat 24 kamienieSzkło: Szafir z wewnętrznym antyrefleksemKoronka: Zakręcana, zawór helowySzerokość bransolety: 24mm Średnica koperty: 46mmGrubość koperty: 14mmWodoszczelność: 100 ATM - 1000 metrów - 3300 stóp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonasz 8 #2 Napisano 8 Października 2013 Fotki rewelacja ,zegarek oczywiście . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diter 4 #3 Napisano 8 Października 2013 wow, bomba !!! cos mi sie zdaje ze swietnie by wygladal na mesh'u... zreszta ja to jakies mam zboczenie z tymi mesh'ami bo mnie by sie nawet na raczce od patelni podobaly... a wracajac do DB to wyglada swietnie, a 2 zdjecie mnie pozamiatalo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoss 117 #4 Napisano 10 Października 2013 Zdjęcia mega, srebrny bezel świetnie się prezentuje. Ten sikorek coraz mocniej do mnie przemawia. Jaki masz obwód nadgarstka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 9741 #5 Napisano 10 Października 2013 Jaki masz obwód nadgarstka? 18,5 - 19cm z tym że to zdjęcie powyżej nieco przekłamuje bo jest zrobione pod kontem... poniżej dorzucam dwie foty na łapie, a poglądowy "nadgarstek" zrobię jak znajdę chwilkę... Ten zegar dzięki specyficznej budowie koperty "gubi" rozmiar i na żywo wydaje się mniejszy. cos mi sie zdaje ze swietnie by wygladal na mesh'u....Mesh'a nie założysz bo uszy są specyficzne - tak że tylko oryginalny kajdan, albo dedykowana guma... choć na gumie szału nie ma... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoss 117 #6 Napisano 16 Października 2013 No i ta o to galeria oraz kilka innych wpisów przyczyniły sie do tego że nabyłem drogą kupna sea diver w wersji black. Narazie pozytywne odczucia, musze jeszcze skrócić bransoletę i zacząć nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo25 1 #7 Napisano 25 Października 2013 Swietne foty szegolnie te z woda i babelkami, zegar tez super, gratki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach