Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mirek 1969

pytanie o bransoletę.

Rekomendowane odpowiedzi

witam.kupiłem sobie longina i chcialbym do niego bransoletę typu mesh.jest taka fajna 20mm squale.ale nie wiem czy pasuje lub wypada  nosić zegarek firmy np.longines a branoletę firmy squale.lub poszukać uniwersalną bez loga .wydaje mi się że by się to gryzło ale sam nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym wolał dokupić oryginalną bransoletę, a jeśli to nie wchodzi w rachubę to już lepiej pasek. Nawet jeśli dobierzesz wizualnie bransoletę i nikt nie zauważy że pochodzi od innego zegarka (niezależnie czy Squale, czy uniwersalna), to sama świadomość takiego mixa by mnie gryzła. Takie moje zdanie. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek, który kupiłeś bardzo ładnie komponuje się z paskiem. Czarny bezel, a właściwie wypełnienie i czarny pasek. Stalowa koperta, stalowa klamerka, albo jak ktoś woli, złota koronka i cyfry na bezelu to i złota klamerka. Co do bransolety, możesz dokupić oryginalna Lonżina, ale będzie drogo, pojawiają się na bazarku  "uniwersalne" ale trzeba dobrać dobrej jakości by nie oszpecić fajnego zegarka. Czy musi mieć logo Lonżina, IMHO nie, bo nie kupujesz jej jako informatora o marce twojego zegarka, natomiast solidnością, jakością, elegancją może uzupełnić wizerunek całego zegarka.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.