Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kma

Zegarki Karl Lagerfeld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, podoba mi się zegarek sygnowany przez Karla Lagerfelda, model KL 1401.

http://www.swiss.com.pl/pl/produkty/producer/58/zegarki_karl_lagerfeld.html#18900=zegarek_meski_karl_lagerfeld_kl1401.html

Chcialbym się dowiedzieć kto jest producentem tych zegarków, czy jest to dobra konstrukcja pod względem mechanicznym ? Może ktoś miał już do czynienia z zegarkami Karla ? Domyślam się że wielu nie przepada za zegarkami brandów modowych, ale po prostu ten zegarek mi się podoba, a mam już także Certinę Podium.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek produkowany jest zapewne w HK w twj samej fabryce co zegarki fossil i inne M. Korsy. Osobiscie nie polecam przede wszyskim na czarna bransolete , ktora bedzie sie wycierac. Do Twojej Certiny ni jak sie ma ten zegarek.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek może i byłby w miarę, gdyby nie ten wielki napis :)

co do mechanizmu, to przecież stoi jak byk, że kwarc - czego się spodziewasz?

za dwa lata wymienisz na nowy za 100 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki KL, z tego co widziałem na witrynie Swissa w galerii, są w sprzedaży może od dwóch tygodni, więc trudno tu mówić o jakichś doświadczeniach. Na zegarki typu KL, EA, MK raczej się nie patrzy przez pryzmat dobrego mechanizmu czy przyzwoitego zegarka, tylko dodatku do ubioru.

Sam mam zegarek EA, dostałem w prezencie. Technicznie spoko - działa, fajnie za to pasuje do kilku koszul, więc od czasu do czasu go na rękę założę, ale gdybym miał kupić ten zegarek za 1000-1300 zł to bym spasował (po zastanowieniu, gdyby kosztował 300 zł też bym chyba dał spokój) i albo wybrało coś tańszego z Japonii (seiko, orient, citizen), albo dołożył i kupił coś ze Szwajcarii lub Niemiec.

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.