Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LCQ

Piloty z czarną tarczą

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

co polecicie z pilotów z czarną tarczą? obecnie posiadam Schaumburga Flightmatic i bardzo mi się podoba, chciałbym powiększyć kolekcję za jakiś czas o następny model

wielkość tarczy min 42 mm

mechanik lub automat (bez kwarcu)

Proszę o zdjęcia modeli które możecie zaproponować, interesują mnie ciekawe modele z ładnym i nowoczesnym wzornictwem, eleganckie i nadające się do codzienne użytku, od koszuli do polo :-), stawiam na marki niemieckie/swiss, chyba że posiadacie inne ciekawe alternatywy??

dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś prostszego od pochodnych Big Pilota (jak np. wspomniane Steinharty czy Stowy) to trudno będzie znaleźć.

Nie napisałeś czy zegarek musi być nowy.

Jeśli nie to parę razy widziałem Fortisa B-42 z chronografem, który mieścił się w budżecie.

Z kolei ta Eterna Airforce bywała poniżej 2k: http://www.chronothek.at/images/obj/9210411120011-02.jpg chociaż bezel prostotą nie powala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do prostoty miałem na myśli jakieś cyfry, wystarczą z cztery :), Eterna beznadziejna, nie podoba mi się jak bezel kompletnie ,zegarek może być używany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, a jakieś skeletony w ciemnej kolorystyce, w tych widełkach cenowych są możliwe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.