Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość 5Stan8

Zenith El Primero - gdzie naprawić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość laik_waw

otóż dałem temat dotyczący może tego samego zegarka (El Primero 400 z serii Port Royale) i chciałbym wiedzieć czego dotyczy problem jeśli wystepuje pytanie o miejsce naprawy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 5Stan8

Mój ma oznaczenie 38 0360 400. To postępowało stopniowo - najpierw zaczęły szwankować przyciski, potem zatrzymywanie bez przyczyny, teraz chyba stoi definitywnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 5Stan8

Jednak nie stoi, chodzi, ale czasem zatrzymuje się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 5Stan8

A dokładniej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sieć salonów Apart zajmuje się sprzedażą zegarków marki Zenith, myślę, że pomogą Ci w rozwiązaniu problemu :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 5Stan8

Tak, pytałem - czas od trzech miesięcy wzwyż (wysyłają do Szwajcarii), koszty nieznane. Może jakieś inne rozwiązanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj, jestem pierwszy w kolejce :) , a jeśli jest to tylko czyszczenie i regulacja co można zakładać jeśli nie był zalany wodą i naprawiany wcześniej przez jakiegoś rzeźnika :shock: to oddać do dobrego zegarmistrza z pewnością znajdziesz na forum jakieś konkretne namiary bo było już sporo wątków. Na początek radzę udać się do zegarmistrza w celu okreslenia stanu mechanizmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.