Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Collder

MICHEL HERBELIN & TISSOT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki oto zegarek, marka jak widać ale werk Tissota, mam pytanie czy to składak czy może w takiej formie można je było nabyć. Niewiele znalazłem o marce Michel Herbelin. Na kopercie ma grawaer a raczej punce - literkę P lub T ,,z zawijasem,, lekko pochyloną, nie mogłem zrobić dobrego zdjęcia tego. Domniemam, że koperta nie jest pewnie pozłacana, zegarek działa ale śpieszy się więc dam go do czyszczenia i regulacji. Mam zamiar zrobić prezent na święta ale nie jestem pewien czy to dobry pomysł czy raczej powinienem pomyśleć o czymś innym.

post-52342-0-25221600-1385563419_thumb.jpgpost-52342-0-58308900-1385563428_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

firma produkuje zegarki składane na różnych mechanizmach ety

jeśli zegarek jest w dobrym stanie i po serwisie będzie dobrze wyglądał i chodził to ja osobiście dałbym go komuś w prezencie

jeśli na kopercie nie ma próby złota to zegarek jest pozłacany a z resztą też powinno być o tym napisane na deklu

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie pójdę po radę do zegarmistrza czy jest sens jego regulacji i odświeżenia, dziękuję za informację, zastanawiał mnie werk, czy montowano mechanizmy tissot`a, po odpowidzi widzę, że jest szansa na jego oryginalny stan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.