Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość tomrell

Proszę o opinię - Tissot PR50

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomrell

Witam,

Nie jestem może wielkim miłośnikiem zegarków, jednak zawsze lubiłem mieć coś na czym mógłbym polegać. W tym momencie zastanawiam się nad kupnem Tissota PR50, jednak nie wiem który wybrać:

http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid...2/action_select

http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid...1/action_select

Pytanie jest takie, czy ten pozłacany nie jest zbyt odpustowy i czy warto go kupić? Interesuje mnie tylko model QUARTZ. Jakie są Wasze opinie? Czy ja mógłbym mówić, ze mam gust, czy nie, nosząc taki zegarek? Przecież jest tylko pozłacany, jednak całkiem fajnie się prezentuje.

To może taki odchył od normalności, zawsze miałem srebrne egzemplarze, poza tym uwielbiam bransoletę.

Przydadzą się także opinie...

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
Czy ja mógłbym mówić, ze mam gust czy nie nosząc taki zegarek?

Według mnie nie mógłbyś powiedzieć, że go masz :wink:

Sam zegarek - poprawny, nie ma się czym zachwycać, nie ma na co narzekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pytanie jest takie, czy ten pozłacany nie jest zbyt odpustowy i czy warto go kupić?

Sprawa gustu :D Jesli Ci sie podoba bicolor to bierz. Przeciez Ty go bedziesz nosil :)

Ta wersja PR50 jest fajna (no ale bez "zlota")

http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid...3/action_select

...Dominic

Tempus Fugit jak jasna cholera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

jak już zostało wcześniej tu napisane - Twój wybór jest to kwestia gustu...

mi osobiście, np. bardziej odpowiada ten model na pasku...

a co do firmy to mam duży sentyment i zaufanie.

pozdrawiam!

pozdrawiam!

guerero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal

Nie chcą mi się te linki otworzyć..ale to w zasadzie bez znaczenia..albowiem jestem głęboko przekonany, że nikt z forumowiczów (z całym szacunkiem) nie może Ci odpowiedzieć na to pytanie.

Z całą pewnością wiesz, że styl noszonego(!) zegarka musi być dobrany do całości ubioru czy okazji...ale nie tylko.Ważne są w zasadzie wszystkie cechy noszącego: od wieku, wyglądu/sylwetki począwszy...na długości włosów czy charakterze skończywszy (vide: narwany, łysy kark vs długowłosy romantyk vs pedantyczny kolo z bloku)...ect, ect, ect. np. zarost czy okulary.

Z rodzaju pytania wnoszę, że ekscetrycznym artystą z pewnością nie jesteś :wink:

Dlatego proponuję Ci sprawdzone rozwiązanie: poproś jakąś dziewczynę/kobietę, żonę/kochankę/koleżankę (no dobrze: umówmy się bacię i ciocię nie :wink:) co do której masz przeświadczenie, że ma dobry gust - żeby pomogła Ci w wyborze. Jest to sposób rokujący statystycznie największe powodzenie dla sprawy...i bardzo przyjemny :wink:

Jeszcze jedno: staraj się nie kupować zegarków przez internet jeśli przedtem ich nie przymierzyłeś/obejrzałeś.To dobre dla starych wyg świadomych swoich gustów/preferencji.Wielkość, waga, grubość są oczywiście do sprawdzenia na odległość, ale nic nie zastąpi "namacania" połączonego ze sprawdzeniem czy dany sikor jest po prostu wygodny.

Internetowa sonda pt: "Czy mam dobry gust?" nie jest najlepszym rozwiązaniem :wink:

pozdr,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomrell

Witam,

Zegarki Tissota PR50 oglądałem już na żywo, jestem pewien że akurat o ten model mi chodzi, dziękuję za podpowiedź.

Dziewczyna akurat proponuje mi pozłacany, zastanawiałem się nad tym drugim, ale wygląda na to, że mnie przegłosuje:)

Dziękuję wszytskim za odpowiedzi i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam okazję kupić Tissota PR50 J376 476 za oko 200zł. Zegarek ma niecałe 5 lat, bardzo ładnie utrzymany. Na co zwrócić uwagę przy kupnie? czy taka cena jak na 5 letni zegarek nie jest za duża? zegarek jest na czarnym pasku i ma białą tarczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz bez obaw. To ładny zegarek w dobrej cenie. Jeśli chcesz to zapytaj gdzie była zmieniana bateria.

Jeśli zrobił to zegarmistrz zgodnie z zasadami to w zegarku będziesz mógł spokojnie pływać ponieważ u Tissota 50'tka oznacza pływanie bez problemu.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.