Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

a może się urealnić?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Panowie, taka myśl mi do głowy przyszła. Możeby tak się uawnić? Znaczy, udostępnić zdjęcia facjaty. To zupełnie co innego jak się zna twarz adwersarza. Co powiecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym co wczoraj opowiadałeś o metrze, nie za bardzo mi się ten pomysł podoba :twisted:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ja to widzę przez udostępnianie zdjęć zaufanym forumowiczom przez priv-a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od zawsze występuje bez nicka , a gdzieś tam przy okazji moja "bużka " się pojawiała ,bo wyznaję zasadę iż swoje poglady należy głosić z otwartą przyłbicą , a nie anonimowo ( w szczególności jak patrzę na komentarze np na Onecie i jakie głupoty tam ludzie wypisuję tylko dlatego że są właśnie anonimowi - przynajmniej tak im się wydaje )

Ale , i tu jednak niestety muszę dać argument adwersarzom , czasami z różnych wzgledów może ktoś nie życzyłby sobie aby ,z racji tego iż na to forum może wejść każdy , łączyć jego dokładniejsze dane na przykład z jego kolekcją , dlatego też zapewne każdy musi to sobie dokladnie rozważyć

Ja jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tsuki, a powiedz czemu miałoby to służyć ?

Ci co byli ciekawi spotkania w "realu" przybyli na I Klubowe spotkanie, a Ci, których nie było, a są zainteresowani poznaniem forumowiczów na "żywo" mam nadzieję będą miali okazję to uczynić na II Klubowym spotkaniu.

Tam mieliśmy identyfikatory z nickiem, imieniem i nazwiskiem, także każdy wiedział z kim rozmawia :lol:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tsuki,

To chyba nie najlepszy pomysł.

Chociaż jak ktoś bardzo chce to może to oczywiście zrobić. Dodać swoje zdjęcie obok podpisu.

Ew, równiez zdjecia posiadanych zegarków i adres.

Nalezy jednak pamiętać, że zasoby google są jak studnia bez dna i archiwizują wszystko i raczej trudno cokolwiek stamtąd usunąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Ja mogę się urealnić na spotkaniu przy piwku / co zreszta już zrobiłem :lol: /, a po co mi zdjęcie kogoś z kim np. nigdy się nie spotkam... Chyba, że mamy na forum jakieś ładne dziewczyny, o których nie wiem... :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
... wyznaję zasadę iż swoje poglady należy głosić z otwartą przyłbicą , a nie anonimowo...

Zgadzam się całkowicie - ja także nie ukrywam nazwiska. Poza tym każdy kto chce już teraz może wejść na moja stronę i obejrzeć sobie zdjęcie, jeśli czuje taka potrzebne - choć należy zauważyć, że Klub Miłośników Zegarków nie jest serwisem randkowym i zdjęcie nie ma kluczowego znaczenia. Mi by na pewno nie przeszkadzało, gdyż lubię wiedzieć z kim prowadzę dyskusje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwalając sobie zacytować Jazzbanda

" Dodać swoje zdjęcie obok podpisu.

Ew, równiez zdjecia posiadanych zegarków i adres.

Nalezy jednak pamiętać, że zasoby google są jak studnia bez dna i archiwizują wszystko i raczej trudno cokolwiek stamtąd usunąć"

właśnie m.in. to miałem na myśli pisząc ,że czasami są powody aby nie zamieszczać wszystkich informacji w necie

Natomiast dobrze byłoby czasem wiedzieć ,jak wyglada nasz "rozmówca " , ponieważ ubolewam nad tym iż zanika konwersacja w "realu " na rzecz interentu

Może więc np tylko na jakimś 'Priv" moglibyśmy się widzieć ( chociaż zawsze istnieje nadzieja ze Tsuki naprawdę wyglada tak jak na gifie :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w ekstremalnej rozdzielczości 80x80 zamieściłem swoje prawdziwe zdjęcie (z grudnia 2005) - teraz będąc we Wrocławiu każdy może mnie zbesztać za może czasem niestosowne opinie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Ja też się urealniłem... choć nie do końca, bo zdjęcie jest z przed 2 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ja popieram idee wymiany fotek przez priv. jeśli ktoś chce zobaczyć jak wyglądam to proszę dać jakiś znak, chętnie się pokaże. Jednak jak się wie jak wygląda rozmówca to jest jakoś tak... przyjemniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

zaczynaj Tsuki

:!:

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchajcie,po co na priv ??

pomyslmy logicznie - ktos te zdjecia wydrukuje, bedzie nosil przy sobie, stal na mrozie i deszczu przez kilka dni po to tylko by wylowic klubowicza z tlumu i pozbawic zegarka ?

nie wiem,moim zdaniem mozna 'zaryzykowac' wklejanie zdjec do postow - niech nowi tez maja okazje zobaczyc kto tu sie udziela :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

jak mawiają ci, którzy ćwiczą sztuki walki - lekka paranoja jest wskazana :)

edit:

pierwsza fota poszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysylanie kazdemu oddzielnie na priv moze byc dosc uciazliwe

mozna stworzyc galerie na ktorejs ze stron z darmowym hostingiem, haslo i adres galerii dac kazdemu chetnemu na priv, wtedy kto chce moze umiescic tam swoje zdjecie

nie jest to chyba trudne do przeprowadzenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

i tak każdemu trzeba by wysłać priva więc niewielka to oszczędność. zamiast kombinować lepiej podeślij swoją facjatę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz,nie mam co robic teraz to tak kombinuje :)

zdjecie zaraz przesle, w ramach even exchange oczywiscie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
a może się urealnić?

Hmmm :roll:, no dobra... :) :wink:

tian1eats4zr.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!

a w ;przeciwnym razie,to co zrobić?

:? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Maverick ma dość osobliwe poczucie humoru :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
Maverick ma dość osobliwe poczucie humoru :(

taa ..

i dobrze że sie nie udziela w Monarze .

ilość zgonów w Polsce przekroczyłyby norme światową

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Za to Wy daliście popis elokwencji :P:( 8) :wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
Za to Wy daliście popis elokwencji :P:( 8) :wink:.

taak :!: taak :!: taak :!:

dalimy rade

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.