Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lachu

AC/DC w Polsce :)

Rekomendowane odpowiedzi

PROWOKACJA! :);)

Przypomnę jeszcze

Motorhead

Motorhead :)

Byłem w tym roku na koncercie w Szczytnie na Hunterfescie. Nastroje dzięki organizacji kiepskie, pogoda beznadziejna, ale jak weszli na scenę to to była prawdziwa moc i potęga. Świetny koncert, świetna muzyka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byłem. I Metallica z czarnym albumem była supportem dla AC/DC. Sama jakość sprzętu to była przpaść.

Udało mi się nawet wyrwac jednodolarówkę z Angusem. Niestety byłem z dziewczyną. Dolara trzeba było oddać ;)((

Dziś ja się ślinię, a ona ma dolara.....

Prawda.

I choć Metallica grała za dnia, to miałem wrażenie, że jednak dla nich przyjechała większość fanów.

Ale przyznaję, że AC/DC dali naprawdę niezły show.

Potem byłem jeszcze na Metallice na warszawskiej Gwardii i ten koncert wspominam jako jeden z najlepiej nagłośnionych na jakich byłem. Nie mówię tu tylko o Metallice ale w ogóle.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super koncert był na Gwardii. Podobało mi się to że można było stosunkowo łatwo dostać się po scenę. Nie było tylu płotków-sektorów. Udało mi się wtedy złapać kostkę od gitary Jamesa ,którą chowam do dzisiaj jak skarb :rolleyes:

Jutro o 10 rusza sprzedaż biletów na AC DC!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super koncert był na Gwardii. Podobało mi się to że można było stosunkowo łatwo dostać się po scenę. Nie było tylu płotków-sektorów. Udało mi się wtedy złapać kostkę od gitary Jamesa ,którą chowam do dzisiaj jak skarb :D

Jutro o 10 rusza sprzedaż biletów na AC DC!!

Na Gwardii też byłem pod samą sceną podobnie jak w Chorzowie, gdzie nawet udało mi się złapać kostkę od Roberta i Jamesa :rolleyes:

O AC/DC pomyślę, wielkim fanem nigdy nie byłem, ale dobrą muzykę robią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwery przeciążone na Eventimie :D

edit

Bilety zamówione!! :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już w pełnej gotowości!! ;)

post-23779-0-47214700-1331569550.jpg

93739030.jpg

post-23779-0-82497800-1331569552.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni do koncertu!! To bedzie moje trzecie spotkanie z ACDC na żywo . Poprzednio w 2001 roku w Monachium i w zeszlym roku w Lipsku. Ale bedzie się dzialo...

JTW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) bravo nekro !

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce ktoś kupić 2 bilety na dzisiejszy koncert? Bilety siedzące VIP na trybunę A. Cena za 2 499zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to dużo mówić... było za***iście! :) warto było się tłuc te 8 godzin (sic!) samochodem z krakowa, przestać kupę czasu w korkach itd, żeby usłyszeć to na żywo. Ci co byli wiedzą o czym mówię, Ci którzy nie mogli jechać mają czego żałować, a Ci którzy nawet nie mieli zamiaru, to niech też żałują, bo nie wiedzą co stracili ;)

pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny koncert. Mimo ze mieli troszke malych przerw z powodu zadyszki ;) Ale ja jestem zachwycony. Muzycznie bylo doskonale.

JTW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... , muzycznie - takie sobie ( mało czadu , imho ) , kapela jednak dla zgredów , no ale to jednak historia !.

ps. dramat po , do chałupy wróciłem na tzw. czworaka . ;)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... , muzycznie - takie sobie ( mało czadu , imho ) , kapela jednak dla zgredów , no ale to jednak historia !.

ps. dramat po , do chałupy wróciłem na tzw. czworaka . ;)

Hmmm młody człowieku... muzycznie to nie tylko czad. Zresztą byloby bardzo źle gdyby byl sam czad bo wtedy nie byłoby muzycznie. Co do kapeli dla zgredów, chyba malo koncertów widziales....

JTW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem, widziałem, słuchałem, a zgredem nie jestem i mówię wam było zaj****cie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak wyglądają koncerty dla zgredów to cieszę się niezmiernie że nim jestem!!!! Koncert mega wypas. Dopiero dochodzę do siebie. Pewnie nieprędko znowu do nas zawitają więc starałem się nacieszyć każdą chwilą. Angus rządzi, reszta daje radę i mamy wybuchową mieszankę! Swięto rocka i wspomnienia lat. Warto było się wymęczyć tyle godzin jadąc taki kawał drogi, stojąc tyle godzin w oczekiwaniu na koncert i wyszaleć się za wszystkie czasy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) kol. jarektw : na koncerty z muzyką " heavy " chodzę od ok. 40 lat , widziałem ich setki , tu w kraju i na

całym świecie , więc jakie-takie imo pojęcie mam , ale miło mi że nazwałeś mnie młodzieńcem :)

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-2181-0-31485600-1331570384.jpg

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa razy mi się napisało

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było nieźle choc do ostatniego koncertu Mettalici w Chorzowie to sie nie umywa:)

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w kwestii muzycznej czy reakcji publiki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w kwestii muzycznej...ale to zapewne trochę subiektywne odczucia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odnoszę negatywne odczucia odnośnie publiki. To już nie to co kiedyś kiedy był żywioł, zatracenie i bawił się każdy... Dużo przypadkowych osób , dzieciaki pod sceną,kobiety które mają pretensje bo ktoś je nadepnął w 65tys tłumie... Niektórzy nie potrafią zrozumieć że są na koncercie rockowym gdzie coś takiego jak pogo jest rzeczą normalną a wręcz pożądaną.

Co do części artystycznej to nie miał bym się do czego przyczepić. Profesjonalizmu,zaangazowania, jakości wykonania zespołowi nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak masz trochę racji z tą publiką ale to dlatego że takie koncerty czy również walki bokerskie w Polsce traktowane są przez ludzi jako miejsce gdzie "wypada byc" przez co gro osob ktore przychodza to takie aby sie pokazac a nie takie ktore naprawde interesuja sie czy to muzyka rockowa czy boksem jako sportem. Stad potem takie zdziwienie ze ktos moze kogos popchnac itd...

Co do muzyki...nie jest to ten poziom AC/DC co kiedys no ale byc nie moze...czas robi swoje....nie twierdzę ze nie sa profesjonalni w tym co robia....ale jednak porownujac poziom muzyczny w porownaniu chocby z Metallica...duzo stracili z dawnych lat....u Metallici tego tak nie słychac (i nie jestem jakims maniakiem Mettalici zeby byla jasnosc).

Choc pewnie sie to tyczy wiekszosci zespolow "wiekowych" nawet Queen pomijajac juz kwestie wokalisty Rodgersa.... brzmia juz troche gorzej niz za dawnych lat.... czasu sie nie cofnie...choc to dalej wysoki poziom muzyczny i profesjonalizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.