Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krystian

Prośba o pomoc ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako, że jestem wielbicielem produktów Nokii postanowiłem wziąć udział w konkursie i zgłosiłem swój pomysł na aplikację do telefonów Nokia.

Moja prośba jest następująca :)

Zawsze interesowało mnie podejście operatorów do naliczania kosztów na fakturach (faktura niby szczegółowa, ale jednego miesiąca porównałem fakturę z faktycznymi połączeniami i nie do końca się zgadzały). Na forach internetowych można również znaleźć opisy potwierdzające mój przypadek.

Obecnie ludzie mają bardzo mało czasu na kontrolowanie takich szczegółów jak liczba połączeń i ich koszty, co bardzo łatwo mogą wykorzystywać operatorzy sieci komórkowych. Zawsze myślałem, że taka właśnie aplikacja by się przydała w moim telefonie i nagle pojawiła się okazja, żeby ją w jakiś sposób wypromować poprzez udział konkursie.

Jeżeli komuś podoba się mój pomysł na taką aplikację do Nokii bardzo proszę o oddanie głosu na niego. Chciałbym tutaj podkreślić jeszcze raz "jeżeli komuś się podoba mój pomysł" i tylko w takim przypadku proszę głosować. Nie chcę głosów tylko dlatego, że dzielimy wspólną pasję.

Niestety głosowanie jest dość uciążliwe bo trzeba się zarejestrować :D, ale mam nadzieję, że osoby którym pomysł się spodoba poświęcą te parę minut.

Nie będę ukrywał również, że nagrody konkursowe są bardzo atrakcyjne i bardzo kuszące, ale jeżeli nie uda mi się ich wygrać, a aplikacja w jakiś sposób jednak powstanie to i tak będę bardzo zadowolony :D

Z góry bardzo dziękuję za oddane głosy osób, którym mój pomysł przypadł do gustu.

Pozdrawiam

Krystian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł fajny ale...obawiam się że Nokia mogła by sobie tym nagrabić u operatorów :)...Przecież to mogło by zdekamuflować od lat istniejący układ Polskich operatorów i sposoby okradania klientów. Chodź po części ten układ i tak już co bardziej spostrzegawczy dostrzegli przy okazji stosowanej polityki wobec operatora play który najwyraźniej podpadł bandzie, i wszyscy inni operatorzy mają specjalne wysokie ceny połączeń do play żeby ich wykończyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.