Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Rolex deepsea

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie :)

Wiem ze wspólnie odrzucilismy tego rolka ale wczoraj miałem okazje go widzieć u jakiegoś chłopa na łapie i znów zaczelem o nim myśleć. Z tym ze bransoleta w tym zegarku mnie totalnie zniechęca jest zdecydowanie za wąska. I teraz pytanie : czy w tym modelu można bez problemu założyć jakiś fajny pasior czy ten zegarek jest przystosowany tylko pod oryginalne rzeczy rolexowskie ? I jeszcze jedno pytanko ile ma w uszach ten rolek bo nie mogę nigdzie znalesc.

Pozdrawiam

Michał

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma nietypowy rozstaw uszu bo 21 mm. Ale śmiało paski 22 mm wejdą. Ja nosiłem na gumie Hirch Extreme oraz na grubym jasno brązowym szytym białą nicią pasku robionym przez forumowego kolegę i było ok. Mnie też denerwowała zbyt wąska bransoleta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to masz odpowiedz :) bierz go-jest super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie tylko podlacze, zeby innego watku nie tworzyc nt. w/w zegarka - w srodu siedzi rolexowy inhouse, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie tylko podlacze, zeby innego watku nie tworzyc nt. w/w zegarka - w srodu siedzi rolexowy inhouse, prawda?

tak, z tego co pamiętam to 3135

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość niesfornyrusek

To legenda,jest wspaniały.Nowe wersje mają wkład bezela z ceramiki,i wygląda to cudownie.Fakt bransoleta to jakieś nieporozumienie do wielkości zegarka,ale zawsze coś można wymyśleć.Najlepiej wygląda na mesh,u.Jaestem wielkim fanem tego Rolka,i choć wiadomo że u większości ludzi budzi on kontrowersje ale uwierz tylko do czasu gdy nie założą go na rękę....przypomina mi to coś w rodzaju Tolkienowskiego Pierścienia,po założeniu wszyscy chcą go mieć.Mi najbardziej podoba sie od spodu...ten dekiel to jest poezja.Alternatywą jest Submarinier no ale jest to ale...pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.