Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zdroker

BLANCIER

Rekomendowane odpowiedzi

a to ciekawostka.

pochodzenie mechanizmów? bo nie mogłem się doczytać.

ciekawe jak im te in housy wyszły?

LORT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna zabawa :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/3251-zaprojektuj-swoj-zegarek-przez-siec-blancier/page__p__41896__hl__blancier__fromsearch__1#entry41896

Nie piszę tego, żeby wypunktować (''Byyyłoooo...'), tylko ciekaw jestem, czy ktoś z Forum w tym okresie był posiadaczem takowego zegarka :)

Pozdr

Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)

Gotfryd ze Strasburga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/3251-zaprojektuj-swoj-zegarek-przez-siec-blancier/page__p__41896__hl__blancier__fromsearch__1#entry41896

Nie piszę tego, żeby wypunktować (''Byyyłoooo...'), tylko ciekaw jestem, czy ktoś z Forum w tym okresie był posiadaczem takowego zegarka :)

Pozdr

Zgoda, ale napisałem to w kontekście zegarka klubowego zaprojektowanego przez każdego chętnego wg jego unikalnych preferencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, i tym bardziej jestem zainteresowany opiniami ewentualnych użytkujących :)

Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)

Gotfryd ze Strasburga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.