SATAN666 0 #1 Napisano 27 Listopada 2011 Witam!Mam pytanie odnośnie zegarka widocznego na poniższym zdjęciu.Mam taki problem, że bransoleta jest za mała, a nigdzie nie mogę dostać do niej ogniw.Chciałbym założyć pasek jednak nie wiem czy to w jego przypadku możliwe. Mocowanie bransolety ma ~9-10 mm.Jest możliwość założenia do niego paska? Jak tak to jakiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5057 #2 Napisano 28 Listopada 2011 pasek z gumy lub skóry o rozmiarze bransolety własnoręcznie przycięty do rozmiaru między uszamitak wąskie łączenie zegarka z obejmą w przypadku zastosowania paska, będzie bardziej podatne na zerwania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudus81 1 #3 Napisano 9 Grudnia 2011 Można wmontować plastikową tulejkę w wycięty pasek, co przedłuży żywot. Co do ogniw to poszukam w poniedziałek, może coś będę mieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zinouzi 0 #4 Napisano 1 Lutego 2012 a może chcesz sprzeda bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach