Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kowal11

Aviator avw5839g4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam zegarek firmy Aviator model: avw5839g4 .

Chciałbym się dowiedzieć coś o tym zegarku, gdzie go można sprzedać, ponieważ w Polsce takiego zegarka nie znalazłem, jest on podobno sprzedawany tylko w obiegu lotniczym. Z góry dziękuje za info ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że możesz wystawić na aukcji na popularnych portalach aukcyjnych. smile.gif

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest on podobno sprzedawany tylko w obiegu lotniczym

? A atest ULC ma? ;)

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezentów (zwłaszcza od wujka na emigracji) nie wypada sprzedawać ;)

Sprytnie wygrzebany temat sprzed 9 miesięcy... i wszystko jasne B)

btw chciałbym mieć takiego wujka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ktoś wie coś na temat zegarka Pilot Stalinowskie Sokoły

post-47560-0-23851700-1330540376_thumb.jpg

post-47560-0-85617900-1330540357_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

To najświeższy temat dotyczący Aviatora, więc tutaj zapytam. Czy jest dostępna wersja bez zakręcanej koronki? Jeśli nie to jak obchodzić się z tym faktem, żeby przy codziennym naciąganiu nie uszkodzić zegarka? Interesuje mnie wersja na Mołni 3602 lub 3603. A może ktoś ma taki zegarek i chce się z nim rozstać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

To najświeższy temat dotyczący Aviatora, więc tutaj zapytam. Czy jest dostępna wersja bez zakręcanej koronki? Jeśli nie to jak obchodzić się z tym faktem, żeby przy codziennym naciąganiu nie uszkodzić zegarka? Interesuje mnie wersja na Mołni 3602 lub 3603. A może ktoś ma taki zegarek i chce się z nim rozstać ;)

Witaj, aviatory na Mołni 3603 mają zakręcaną koronkę, o wersji bez zakręcanej koronki nie słyszałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Też nie słyszałem o aviatorze bez zakręcanej koronki. To rozwiazanie budzi pewne kontrowersje, chociaż żeby komuś się coś z gwintem stało to nie słyszałem. No i nie da się ukryć że zakręcana koronka powoduje, że zegarek jest na prawde wodoszczelny. Ja użtkuję takiego aviatora chyba od dwóch lat i nie ma żanych z tym problemów. Tylko, że ja go używam średnio raz w tygodniu, ze względu na ilość posiadanych zegarków, chociaż mówiąc szczerze coraz częściesciej gości na moim nadgarstku, bo to jest świetny zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.